Sådan pleje en knæ eller albue Scab

Sådan pleje en knæ eller albue Scab

Sådan pleje en knæ eller albue Scab. At få et snit eller et skæfte på et knæ eller en albue kan være en af ​​de sværeste af enkle skader at behandle. Hver gang dit sår scabs over, en lille bevægelse eller hænger op på noget, ser det altid ud til at bryde åbningen op, hvilket får dig til at starte helingsprocessen på dit knæ eller albuen igen.

Rengør den ødelagte eller skrællede skorpe med rent varmt vand eller med hydrogenperoxid dabbed på det. Dette vil rense eventuelle bakterier, der kan komme ind i det, når scab er blevet brudt.

Påfør det antibiotiske salve til det skårede sår for at holde det fugtigt og kimfrit. Olie gelé vil også holde området fugtigt. Dette vil holde skorpen fra overdrypning og revner, inden området er helt helet.

Brug et stort område eller kvadratisk formet klæbende bandage til at dække såret under tidlig skælvning. Dette gør det muligt for såret at forblive kimfrit og tillade fugtighedsanvendelser, samtidig med at bakterier forhindres i at komme ind i det sårede område.

Væg gasbind rundt om albuen eller knæet, hvis klæbemiddelbindinger ikke er praktiske for sårets størrelse. Tape på plads med to strimler tape, så samlingen kan bøje uden stress til området.

Fjern fastspændt gasbind ved blødning i rent vand, så det ikke forstyrrer skuret, når du udskifter gasdækslet. Nogle gauzes har anti-stick coatings for at gøre forandring og fjernelse lettere.

Del:
Kommentarer