Sådan placeres cykelreflektorer på din cykel

Sådan placeres cykelreflektorer på din cykel

Cykelreflektorer kræves ved lov, med stater håndhæve deres egne regler vedrørende farve, placering, alternativer og synlighed. Der findes en række forskellige måder, som reflektorer er knyttet til din cykel, men du finder nogle almindelige metoder, som f.eks. Stropper, bolte og tilsluttede riller.

Forreste og bageste reflektor

Front- og rygreflektorer har normalt en beslag, som passer rundt om en stang eller et styre. Beslaget kan snappe lukke eller have små skruer, der sammenkobler enderne af beslaget. Frontreflektorer går sædvanligvis på styret eller frontstangen i nærheden af ​​hvor styrene og stemplet møder. Bagside reflektorer går normalt på stilken under sædet. Placer ikke rygreflektoren for højt, eller dens refleksion kan være blokeret af sædet eller bunden af ​​din skjorte. Hvis du har et bageste stativ, skal du sætte reflektor på stativet, så det ikke blokeres af lasten.

Pedal Strips

For cykelpedaler, der ikke har indbyggede reflektorer, er det en mulighed at erstatte pedalerne med samme størrelse, der har reflektorer. Skru de nye pedaler ind i slidserne på pedalarmene. Fabrikanterne laver også refleksanordninger, der binder til dine pedaler, hvis pedalerne har mellemrum langs kanterne, samt platforme, der klikker på toppen af ​​dine pedaler.

Dæk Spoke Reflektorer

Grundlæggende plastdæksreflektorer har en rille, hvor egerne sidder, og der er et stik, som du indsætter for at kile spidsen mod reflektoren. På nogle reflektorer klikker disse på, men andre skal indsættes og snoet, så stikpluggen passer under åbningen i reflektoren.

Del:
Kommentarer