Sådan placerer du fødderne i golfsvinget

Sådan placerer du fødderne i golfsvinget

Eksperter er uenige om golfens oprindelse, men uanset detaljerne i dens fødsel nyder denne populære rekreative sport af spillere over hele verden. Væsentlig for et effektivt spil er en ordentlig sving, og det er vigtigt at have en ordentlig sving korrekt fodplacering. Fodplacering varierer afhængigt af din bolds løgn og den type skud du forsøger.

Kørestilling

Placer dine fødder skulderbredde fra hinanden for at øve med midterjern. Hvis du bruger korte strygejern, sænk afstanden med en lille mængde. For skov, øge afstanden med en lille mængde. En god tommelfingerregel: jo længere din klub, jo bredere skal din holdning være.

Bestem hvilken fod der er tættere på hullet og vink det udad ca. 3 inches fra midten. Dette er en vigtig del af nedturen, da det gør det muligt for kroppen at rotere i retning af det tilsigtede mål og derved øge effekten.

Punkt din anden fod lige frem eller vinkelret på dit mål. Dette er vigtigt for backswing, da al din kropsvægt vil skifte til denne fod.

Gør din sving og noter bolden placering. Tilpas efter behov.

Putting Position

Begynd med at placere dine fødder komfortabelt. Dette kan være tæt sammen eller et par meter fra hinanden. I modsætning til en grundlæggende sving er fodposition under sætning stort set op til hver golfspiller.

Tag et par øvelser putter 4 til 5 meter væk fra hullet for at bestemme din nøjagtighed. Hvis du rammer koppen hver gang, går du tilbage et par meter.

Nu skift din fodposition ved at flytte dem tættere sammen eller længere fra hinanden, og tag et par mere putter. Vær opmærksom på din nøjagtighed med dine fødder i forskellige positioner og brug det der virker bedst for dig.

Chipping Position

Placer dine fødder tæt sammen. Dine hæle bør være mellem 6 og 8 inches fra hinanden.

Vink dine tæer lidt ud, så du har en mere åben holdning. Mål for 20 grader fra midten eller ca. 2 inches.

Lav et par chips skud og bemærk din nøjagtighed. Tilpas din holdning efter behov.

Del:
Kommentarer