SĂĄdan passerer du en hydrationstest

SĂĄdan passerer du en hydrationstest

Hydreringstesten er et obligatorisk krav til gymnasieelever og college wrestlere. Prøven forhindrer den farlige handling med bevidst at miste store mængder vandvægt for at nå en lavere vægtklasse. Når det kombineres med en kropsfedtprøve, vælges en mindstevægt for at beskytte atletens helbred. At passere en hydreringstest kræver lidt opmærksomhed på vandindtag og -tab før testen.

Regelmæssig rutine

Start en regelmæssig rutine, der indebærer at du forbliver hydreret og spiser sundt. Ikke alene vil dette hjælpe dig med at bestå testen, det vil øge din evne til at gøre vægt og vedligeholde energi gennem hele sæsonen. Drik 10 ounce vand hver anden time om dagen. Brug ikke forarbejdede fødevarer, stegte fødevarer og fødevarer med for store mængder salt, der forårsager vandretention.

Før testen

Overvåg din urinudgang begyndende flere dage før testen. Din urin skal have en klar farve for at bestå testen. Forøg dit vandindtag, hvis urinen er gul eller misfarvet. Drik ekstra vand efter træning og træning for at sikre, at du udskifter tabte væsker. Eliminer alt sodavand og koffein for at forhindre dehydrering. Forøg dit vandindtag lidt om morgenen før din test. Tag testen før din øvelse eller daglige træning for at sikre, at du er hydreret under testen.

Del:
Kommentarer