Sådan overvinder hovedpine forårsaget af skrig

Sådan overvinder hovedpine forårsaget af skrig

Hovedpine og hovedpine kan let udløses af en række situationer og handlinger, som vi støder på i vores hverdag, som f.eks. Råben eller skrig. Ifølge Health-Cares.net er spændingshovedpine - en af ​​de mest almindelige former for hovedpine - ofte udløst af stress og angst, som er to følelser, der ofte er forbundet med situationer, hvor du skal skrige. Yelling og overexerting dig selv i en længere periode - som at skrige og juble på en koncert eller sportsbegivenhed - kan også udløse hovedpine. Heldigvis er der flere teknikker til at overvinde hovedpine.

Stop med at skrige og lad din krop slappe af og roe ned. Selvom du ikke skriger ud af vrede eller intense følelser, vil din krop være spændt af råben, som vil stramme musklerne i hoved og nakke og bidrage til din hovedpine.

Fjern dig selv fra enhver situation, der forstyrrer dig og får dig til at skrige, især hvis det er potentielt farligt for dit helbred.

Rehydrér dig selv med vand eller anden sund væske. Skrigende kan få dig til at tabe fugt i din krop og dehydrere dit system, hvilket er en almindelig årsag til hovedpine. En varm drikke, som te, kan berolige dine hals- og vokal akkorder, hvis de føler sig beskadigede fra den skrigende episode. Web MD anbefaler at undgå drikkevarer, der indeholder alkohol, da dette kan forværre din eksisterende hovedpine.

Udfør afslapningsteknikker, såsom stretching, dyb vejrtrækning, meditation eller modtagelse af massage på dine øvre skuldre, nakke og hoved.

Tag et varmt bad eller brug en kølig vaskeklud som en komprimering over dine øjne og hoved for at reducere spændinger og hjælpe med at overvinde hovedpine. Tilsæt en æterisk olie, såsom lavendel eller jasmin, til dit bad eller komprimer for at fremme afslapning.

Sid eller hvil i et mørkt rum, hvor der ikke er nogen lyst eller højt stimulering, der potentielt kan forværre dine symptomer. Du bør også afstå fra at tale for at hvile musklerne i din hals og hals, der var overudnyttede.

Tag den anbefalede dosis af smerteaflasteren efter eget valg. Gentag efter behov, når det anbefales af medicinens specifikke instruktioner.

Del:
Kommentarer