Sådan overvinder du en frygt for backflips

Sådan overvinder du en frygt for backflips

Gymnaster, dansere, cheerleaders og lige dykkere er ofte nødt til at udføre et trick, der er kendt som "backflip". Også kendt som en "back tuck" eller "salto" er backflipen en slags somersault i luften, der er færdig tilbage. Det kræver en smule mod at kunne kaste dig selv i luften for dette trick, men med tillid og teknik kan det blive lige så naturligt som enhver anden fremadrettet stunt.

Trin 1

Vær opmærksom på, at andre gør flip for at blive fortrolig med processen. Effektiv udførelse af denne stunt kommer kun med tankevækkende overvejelse af, hvad flipen indebærer. For at opnå en backflip, vil du starte med dine arme ud bag dig. Når du begynder at hoppe, skub dine arme op for at hjælpe dig med at guide dig baglæns.

Trin 2

Stare frem som du forbereder til hoppet. Så meget at overvinde din frygt er mentalt. Hvis du stirrer på jorden, før du hopper, kan du kun tænke på at falde. I stedet lukker øjnene eller ser lige ud. Hvis du praktiserer foran et spejl, skal du huske at stirre på din refleksion, ikke jorden eller hvad der ligger bag dig.

Trin 3

Bed nogen om at være din spotter, mens du udøver arbejdet. Øvelse med en anden vil give dig den tillid, du har brug for for at overvinde din frygt. At vide, at nogen er der for at fange dig eller i det mindste bøjle dit fald vil hjælpe dig med at blive mere komfortable med opgaven.

Trin 4

Øv dig på et sikkert og højt niveau. Selvom alt du kan tænke på, falder på jorden, når du hopper, skal du i det mindste vide, at hvis du falder, vil du lande på sikker, jævn jord. Øvelse på en polstret pude vil gøre dig mere tilpas.

Trin 5

Tillad din fortrolighed og praksis at skubbe dine tvivl. De siger, at praksis gør perfekt. For at skabe tillid skal du have den knowhow, der skal lykkes. Dette vil få dig til at føle sig mere forberedt på tricket.

Del:
Kommentarer