Sådan opvarmes Biceps

Sådan opvarmes Biceps

Opvarmning af dine biceps inden vægt træning er en vigtig måde at forhindre skade på. Mens du måske tror, ​​at det tager over tid, kan ukorrekt opvarmning eller manglende overhovedet føre til bicep-revner og tårer, der er meget smertefulde. Hvis du er en vægt træner eller er interesseret i vægt træning, er korrekt bicep opvarmning afgørende for at forblive skadelig fri. Følg nedenstående trin for at lære at opvarme dine biceps.

Trin 1

Gå hurtigt eller jog i fem minutter på en løbebånd eller udendørs. Før du opvarmer dine biceps er det vigtigt at varme op hele kroppen og få blodet til at flyde.

Trin 2

Placer din håndflade mod en flad væg og tryk hele armen inde mod den op til skulderen. Drej brystet væk fra væggen en smule og hold den i 20 sekunder. Gør din anden arm derefter frem og tilbage, der strækker hver arm i alt seks gange.

Trin 3

Brug et roermaskine sæt på en lav til medium modstand i 10 minutter. Sørg for at koncentrere dig om at udvide og trække arme langsomt men støt i starten og derefter opbygge til hurtigere roing.

Trin 4

Fjern eventuelle vægte fra barbell og sæt til side sammen med vægtlåsene. Tag fat i barbell med dine palmer og hold dine arme lige ned foran dig, og krøl dem op mod brystet. Gentag 45 gange med jævnt tempo.

Del:
Kommentarer