Sådan opsættes i alt Gym Platinum udstyr

Sådan opsættes i alt Gym Platinum udstyr

Total Gym Platinum, som sælges via infomercials og QVC, er et grundlæggende kabel- og trissystem, der er udstyret med en skråbenke. Platinamodellen er den mere omkostningseffektive Total Gym-model med en detailpris på ca. $ 200 pr. December 2010. Systemet kommer med de vigtigste komponenter, der allerede er samlet, hvilket gør installationen meget nemmere.

Trin 1

Læg forsendelsesboksen på en plan overflade, helst gulvet og fjern topdelen.

Trin 2

Fjern hjørnebåndet fra hver side af kassen og spred ud kanterne. Fjern pakningsinstruktioner, tilbehør og papindsatser.

Trin 3

Løft det samlede gym fra kassen og bøj det lidt. Tillad det at hvile på knæstandsstangen. Fjern de to tilbehør placeret under bænken.

Trin 4

Hold kanten af ​​rammen med en af ​​dine hænder. Hold støtterammen med din anden hånd. Træk enheden, indtil den ligger fladt på gulvet. Støtte midten af ​​gymnastiksalen for at undgå at det pludselig falder på gulvet.

Trin 5

Træd på bagsiden af ​​tværstangen for at undgå at træningen går fra gulvet. Find højdejusteringshåndtaget på højdejusteringsglidemekanismen. Brug en hånd til at skubbe håndtaget til den laveste indstilling.

Trin 6

Skub håndtaget tilbage til dets oprindelige position. Skub højdejusteringsmekanismen, indtil du hører håndtagstangen på plads. Find supportkolonnen. Sørg for, at håndtaget er sat i hullet og låst på plads.

Find lanyardet. Sæt sikkerhedsstiften i sikkerhedshullet på siden af ​​justeringsglidemekanismen. Sørg for, at stiften går hele vejen igennem til støttekolonnen.

Trin 7

Træk træningsdækholderen ind i de to huller på toppen af ​​støttekolonnen.

Del:
Kommentarer