Sådan opsættes Bowflex Squat Straps

Sådan opsættes Bowflex Squat Straps

Bowflex hjemmet gymssystem giver en komplet body workout. Mange af Bowflex-systemer er tilgængelige med squat-stropper, så du kan styrke din underkrop med denne multi-joint bevægelse. Bowflex anbefaler iført skridsikkert fodtøj, når du udfører en squat så du reducere din risiko for skader fra dine fødder glider væk under dig.

Fjern bænken fra din Bowflex. Løft op på den lange del af bænken og træk den væk fra det mindre sæde.

Skub sædet til positionen tættest på tårnet. Træk sædeskinnen ud. Skub sædet mod tårnet og slip derefter knappen i låsehullet.

Fastgør den nederste ende af hver squat-rem til snoetkablet på siderne af bænkestangen. Skubbe på den lige stang af en karabinhage og skub kablet og squat strop s "D" ringen i krogen. Slip krogen af ​​krogen, så den låser på plads.

Fastgør squatremmen til squat baren ved hjælp af snap kroge. Tryk den lige del af krogen for at åbne den. Skub "D" -ringen af ​​squat baren og squatremmen i kroge. Slip den lige stang af krogen for at låse den på plads.

Juster højden på squatremmen. Strad bænkestangen og læg squatbjælken over din øvre ryg. Bøj dine knæ til den nederste vinkel på dit squat, men overgå ikke en 90-graders bøjning i dine knæ. Forlæng eller forkort squatbåndene, så kraftstængerne kun har en lille bøjning i dem på dette tidspunkt.

Del:
Kommentarer