Sådan opstilles volleyballindlæg

Sådan opstilles volleyballindlæg

At oprette en baggård eller park volleyballbane er ikke en vanskelig opgave, men kræver specifik måling af legepladsen, før du stiller indlæg. Volleyballposter betegnes også som "standarder" kan oprettes permanent eller på bærbar måde. De samme målinger og processer bruges til at oprette volleyballposter til en sand- eller græsareal.

Mål volleyballbanen legeplads. Det anbefalede legeplads skal måle 60 fod med 30 fod. Volleyballnettet vil krydse retten i midten og adskille legepladsen i to 15 fods sektioner.

Linj retten med de valgte grænsemærker. Hvis du bruger reb, skal du lægge tøjet langs det udvendige legeplads og fastgøres med teltstænger. Hvis du bruger sprøjtemaling, spray i en ret linje langs det udvendige retsområde. Tilføj en linje, der adskiller retten i to 15 fodsektioner, netværket vil hænge direkte over denne center play line.

Grave et hul fem inches til ydersiden af ​​center play line på hver side af retten. Hulet skal være dybt nok til, at den fem gallon spand skal sidde inde i den uden at skabe en forhindring nær legepladsen. Skovlfælgen skal være lig med jorden, og ikke stikke ud.

Fyld spanden med Quickrete og vand; Følg konkrete pose instruktioner til blanding. Sæt en volleyballpost i midten af ​​hver spand. Lad stangen stå i betonblandingen natten over i et tørt område.

Slip stangen til en stationær stang eller vægkrog for at sikre, at stangen forbliver lige, mens betonen hærder. Placer volleyballnettet på polerne ved at følge netemballageinstruktionerne. Placer spande med polerne i jorden.

Del:
Kommentarer