Sådan oprettes et wrestling navn

Sådan oprettes et wrestling navn

Fra Hulk Hogan til Stone Cold Steve Austin og Andre the Giant er brydningsnavne blevet næsten lige så vigtige som bryderne selv. At vælge et brydningskælnavn skal være en spændende og kreativ proces, der giver dig mulighed for at komme op på noget, som fans vil nyde og elske. Hvad enten det drejer sig om en rigtig karriere eller et vildtvideospil, følg disse trin for at hjælpe med at skabe din nye brydningsperson.

Se på tidligere navne for at se, hvad der var populært. Nogle brydere gjorde navnet one-of-a-kind, som Macho Man. Nogle tilføjede deres navne, som "Stone Cold" Steve Austin. Så var der akavede fejl, som Test.

Brug et kaldenavn, der gælder for din historie. "Million Dollar Man" Ted DeBiase var en karakter, der var besat af penge. Undertaker er besat med graver og underverdenen. Find ud af din karakter før du vælger navnet.

Vælg et navn, der afspejler nogle af dine fysiske egenskaber. The Big Show, Andre the Giant og midget wrestler Dink alle havde navne der fokuserede på deres fysiske størrelse.

Brug dit givne fødselsnavn, hvis du vil holde det enkelt. Mange superstjerner er begyndt med deres fødselsnavn og derefter tilføj kælenavne senere. Nogle eksempler er Chris Jericho, Randy Orton og John Cena.

Basér dit navn på en tidligere superstar som en dedikation. Ric Flair fik sit Nature Boy kaldenavn fra en tidligere superstjerne, og du kan gøre det samme. Få tilladelse, før du gør dette, så fans ikke ser det som en blatant rip-off.

Få hjælp, når du vælger kaldenavnet. Spørg venner og familie, hvad kaldenavn de synes, passer til dig og din personlighed bedst. De kan komme med en idé, du aldrig har tænkt på, og ved at åbne kommunikationen kan du også brainstormere andre ideer.

Del:
Kommentarer