Sådan oprettes en lineup for et Coed Softball Team

Sådan oprettes en lineup for et Coed Softball Team

Coed softball kan være en fantastisk måde at fremme kameratskab blandt kolleger, venner, kirkehandlere eller andre grupper af mennesker. Men hvordan opretter du opstillingen? Der er absolut en strategi til det, og hvis du vil gøre dette sjove coed softball spil til et konkurrencedygtigt, her er vejen til at oprette din lineup, så den er den mest effektive.

Arranger din lineup, så mænd og kvinder bliver skiftet. Dette er en regel i de fleste co-ed softball ligaer og holder tingene retfærdige og afbalancerede.

Bat dine mandlige og kvindelige spillere, der er bedst, og kontakt og komme på base i første og anden position i lineup. Hvis det er tilladt at stjæle baser i din liga, er det også en god position at sætte dine hurtige løbere, da de får flest muligheder for at komme på base og løbe.

Sæt din stærkeste kvindelige hitter og din stærkeste mandlige hitter i tredje og fjerde plet i lineup. Du vil gøre dine stærkeste hitters mere værdifulde ved at give dem en større chance for at komme op til bat med løbere på base.

Afslut med at sætte din lineup med den næst stærkeste mandlige og kvindelige i den femte og sjette plet, den næst stærkeste og syvende og ottende og den svageste mand og kvinde der skyldes i nummer ni og ti slots. Disse sidste to pletter kan også bruges til spillere, der er gode til bunting og har god fart, da småboldstrategier kan bruges til at sætte tingene op for toppen af ​​linjen.

Del:
Kommentarer