SĂĄdan oprettes en flier til Baseball Tryouts

SĂĄdan oprettes en flier til Baseball Tryouts

At holde en tryout er en af ​​de bedste måder at sammensætte et talentfuldt baseballhold eller liga på. En nøgle til en produktiv prøve er at sikre, at arrangementet er velbesøgt af potentielle spillere. Jo flere spillere der deltager, jo mere talent er til rådighed for at deltage i dit hold eller liga. Alert spillere til din prøve med en veldesignet flier. En effektiv flier har brug for visse oplysninger, men kan nemt fremstilles med grundlæggende værktøjer.

Trin 1

Åbn et tekstbehandlingsdokument eller et andet designprogram, der giver dig mulighed for at oprette flyvere fra en skabelon. Der er software designet specielt til flier-oprettelse, men hvis du ikke har et sammenligneligt program, er et tekstbehandlingsprogram, der giver mulighed for billeder, tilstrækkeligt.

Trin 2

Indtast navnet på din liga eller organisation øverst på siden. Denne tekst skal være fed og stor nok til at kunne læses nemt. Centrer teksten for et mere glat layout. Skriv f.eks. "Mission Valley Youth Baseball Tryouts" for at annoncere formålet med din flier.

Trin 3

Tilføj et relevant billede lige under navnet på din organisation. Billedet kan være et logo i din liga eller finde et digitalt billede taget på en af ​​organisationens baseballspil. Hvis du ikke har et logo eller et foto, skal du finde et generisk baseballbillede online og kopiere og indsætte billedet i dit dokument. Center og stræk fotografiet, så det er stort nok til at se, men opretholder klarhed.

Trin 4

Indtast oplysninger om tryout centreret under billedet. Vælg en skrifttype, der er læselig og fed. Nøgleoplysninger om testen skal indeholde liga hjemmeside, dato, tid, aldersgrupper kvalificerede, positioner kvalificerede, placering og hvad spillere skal medbringe.

Trin 5

Tilføj en farverig ramme til dit dokument. Dette kan være lige så simpelt som en lige linje, der omfatter informationen på flieren. Word processorer giver dig mulighed for nemt at skræddersy en kantfarve og bredde, der virker til din flier.

Trin 6

Gem filen til en mappe eller pĂĄ skrivebordet for hentning senere for at udskrive eller e-maile til en printer eller andre til at udskrive til distribution.

Del:
Kommentarer