Sådan oprettes en Cricket Run Rate Graph i Excel

Sådan oprettes en Cricket Run Rate Graph i Excel

Spillet af cricket egner sig til statistikker og grafer. Ofte kan disse billeder hjælpe os med at forstå strømmen og tempoet i spillet, så du opretter din egen rundegraf eller Worm, som kommentatorer undertiden kalder det på grund af grafens form, kan belønne, om du følger cricket på tv eller dig spille på lokalt niveau. Ud over det er det en fantastisk måde at gøre dig fortrolig med Microsoft Excel, hvilket er et så nyttigt program i andre samfundslag.

Trin 1

Indtast dine data fra et cricket scorecard til Excel. Brug to kolonner. Ring din første kolonne "Overs", og indtast overs 1,2,3 indtil slutningen af ​​innings i boksene under den. "Runs" bliver navnet på din anden kolonne ved siden af ​​den første. Indtast hvor mange kurser der blev scoret i den tilsvarende over.

Trin 2

Opret en tredje kolonne, som du kan kalde "Gennemsnitlig kørsler pr. Over." Ved siden af ​​den første over vil du have grafen til at vise gennemsnitlige kurser pr. Over på slutningen af ​​hver over. Her skal du indtaste en formel, men Excel hjælper dig med dette. Gå til Indsæt, og indsæt en funktion. Vælg "Gennemsnit". Vælg dataene i "Kører pr. Over" indtil slutningen af ​​den over, og klik derefter på "OK", når du har valgt det.

Trin 3

Gentag dette trin med hver over. Det er afgørende, at når du arbejder dig ned ad kolonnerne, skal du inkludere alle dataene fra hver over spillet indtil det tidspunkt. Antag for eksempel, at dine kørsler er scoret i kolonne B, og din første over er i række 2. Hvis du vil have den gennemsnitlige kørsel pr. Over for den første over, vælger du kun de kørsler, der blev scoret i første overkørsel - det vil sige boks B2. For din anden over, for at få gennemsnittet skal du vælge boks B2 for første over og B3 for andet i din formel kvadrat. Dette fortsætter på hver linje, så den endelige post i kolonnen "Gennemsnitlig kørsel per over" indeholder dataene fra hver over til dette punkt.

Trin 4

Opret et diagram. Du har alle dine data sammen, så klik og vælg alle tallene og titlerne på din "Runs" og "Average runs per over" diagrammet. På den øverste række af muligheder skal du klikke på "Insert" og vælge "Insert Chart."

Trin 5

Følg diagramguiden i Excel. Et linjediagram er det tydeligste for kurser, så vælg denne mulighed. Sørg for, at serien er i kolonner i næste trin i guiden under fanen Datafelt, og under fanen Serie har du mulighed for at omdøbe de to linjer i din graf, kendt som Serie 1 og 2. For at beholde det ryd opkald Serie 1 "Runs" og ring Serie 2 "Gennemsnitlig kørsler pr. over."

Trin 6

Tilføj flere detaljer for at udfylde din graf. Du kan vælge at navngive dine akser; kalder x-aksen (den vandrette linje) "Overs" og y-aksen (den lodrette linje) "Kører" for klarhed.

Del:
Kommentarer