Sådan opretter du en snookerbord

Sådan opretter du en snookerbord

Der er 21 bolde i spillet af snooker, ikke med den hvide køkkugle. Femten af ​​bolde er røde og resten er forskellige farver og er kendt som de "farvede bolde". Disse bolde har alle bestemte steder på bordet i starten af ​​et spil. Et snookerbord skal have pletter på kluden for at angive, hvor de fleste bolde går.

Placer de grønne, brune og gule bolde på baulklinien langs "D" dannet af buen tegnet langs baulklinien. Pletterne skal være farvekodede. Placer den brune bold i midten og de to andre i de steder, hvor buen møder linjen. Hvis du er i bunden af ​​bordet nær linjen, går grøn til venstre for brun og gul til højre.

Placer de sorte, rosa og blå kugler på deres farvekodede pletter på bordet: den blå kugle i midten og den rosa kugle mellem den blå kugle og den øverste pude. Placer den sorte bold 32-1 / 2 cm fra den øverste pude. Disse tre bolde og den brune er arrangeret i en linje ned midt på bordet.

Saml de 15 røde bolde ind i en trekant med fem bolde i bunden og en øverst. Placer trekanten mellem de sorte og lyserøde bolde, så spidsen af ​​trekanten er ved siden af ​​den rosa bold.

Placer køen bolden hvor som helst inde i "D" på overfladen. Cue bolden er ramt for åbningen "break-off" skud fra hvor som helst inden for "D." Et populært sted at slå break-off skud er lige på baulk linje inden for buen, i mellem to af de bolde oprettet på baulk linje.

Start spillet ved at få den første person til at udføre break-off shot. Denne person er placeret i bunden af ​​bordet og rammer kuglen med stokken, så den rammer trekantede røde kugler og spredes over bordet. Spillere alternerer break-outs fra et spil til det næste.

Del:
Kommentarer