SĂĄdan opretter du en personlig fitnessplan

SĂĄdan opretter du en personlig fitnessplan

Oprettelse af en personlig fitnessplan kræver en forpligtelse til positivt at forbedre dit generelle helbred. Når du har lavet dit helbred en nøgleprioritet, er det tid til at identificere dine fitnessmål, lave realistiske planer om, hvordan du kan nå disse mål og forpligte sig til at sikre balance i dine træningsprogrammer. Når du begynder at motionere, være åben for at gøre justeringer til din fitnessplan for at maksimere din chance for succes.

Indstil fitnessmĂĄl

Personlige fitnessplaner kan være blueprint for at hjælpe dig med at tabe dig, få muskler eller begge dele. Tænk på, hvordan du vil ændre din fysiske sundhed. Måske er det tid til at miste den mavefedt eller måske vil du forbedre din kardiovaskulære fitness nok til at deltage i en lokal fodboldliga. Lav en liste over dine fitnessprioriteter - at skrive dem ned bekræfter dit engagement - og være realistisk. Sikker på, du vil måske tabe 75 pund, men det sker ikke over natten. Husk, det er OK at ændre dine mål, mens du går.

Vælg dine øvelser

Evaluere øvelserne det vil hjælpe dig med at nå dine fitnessmål. For eksempel, hvis vægttab er dit mål, sigter mod at få et minimum af 150 minutter - og ideelt set mindst 300 minutter - af moderat intensitet kardiovaskulær træning, såsom at gå, hver uge. Hvis du ønsker at opbygge strandværdige muskler, skal du købe et gym medlemskab og gøre dig bekendt med fri vægt, vægt maskiner og kropsvægt øvelser. Når du tænker på de øvelser, du planlægger at udføre, overveje realistisk, hvordan du kan medtage dem i din daglige rutine. Hvis du ikke har tid til et 60-minutters gymbesøg, skal du overveje at udføre calisthenics tidligt om morgenen og tage en tur under din frokostpause

Stræb efter balance

Selvom du måske tynger mod bestemte øvelser for at hjælpe dig med at nå dine mål, altid sørg for, at din fitnessplan er afbalanceret. Stol ikke for stærkt på kardio- eller styrketræning alene; dit regime bør omfatte en kombination af disse to former for motion. Til kardio, bland øvelser på forskellige intensitetsniveauer, såsom at gå, svømme, cykle og bruge en elliptisk træner i gymnastiksalen. For styrketræning af en bestemt muskelgruppe varierer dine træningsprogrammer. For eksempel, bygg din quads med en kombination af kropsvægt og vægtet squats og lunges og bruge benpressen på gymnastiksalen. For styrketræning bør du altid udøve alle dine store muskelgrupper for at holde din krop i balance.

Vær fleksibel

Ambition er vigtig i fitness, men at have høje mål, som du undlader at mødes, kan være afskrækkende. Start din træning regime langsomt, især hvis du tidligere har ført et inaktivt liv. Afslut ikke en aktivitet, bare fordi det er udfordrende. I stedet skal du kigge efter et passende alternativ. For eksempel, hvis du ikke kan gå i 60 minutter, sigter du efter fire 15 minutters gåture. Rekruttere fitnessbegrænsede venner at lejlighedsvis deltage i dig i din træning, som variation hjælper med at afværge træning kedsomhed. Gennemgå din fitnessplan efter en uge og se om det er realistisk, eller om det har brug for nogle små justeringer.

Del:
Kommentarer