SĂĄdan opretter du en Blackburn Trakstand Fluid Trainer

SĂĄdan opretter du en Blackburn Trakstand Fluid Trainer

Når vejret bliver ubehageligt, giver en stationær cykeltræner et sikkert og effektivt alternativ til udendørs cykling. Ved hjælp af en speciel akselskive, der leveres med Blackburn Trakstand Fluid træner, fastgøres din cykel til træderen ved baghjulet. Cyklen kan derefter pedaleres på plads. En justerbar enhed på bagsiden af ​​Blackburn Trakstand Fluid Trainer giver pedal modstand og en autentisk vejlignende følelse. Træneren er allerede samlet, og kræver opsætning til brug.

Trin 1

Find hurtigudløseren, der løber gennem midten af ​​dit bageste cykelhjul. Der er en håndtag i den ene ende og en møtrik på den anden.

Trin 2

Drej håndtaget til åben position. Mens du holder møtrikken, drejes håndtaget mod uret for at løsne det. Skub spidsen fra hjulet.

Trin 3

Fjern møtrikken fra enden af ​​quick-release spydet, der leveres med Blackburn Trakstand Fluid træner. Skub spidsen gennem den venstre, ikke-drivsiden af ​​baghjulets aksel.

Trin 4

Træk møtrikken på den anden ende af spyddet. Før møtrikken er helt spændt, skal du lukke quick release håndtaget for at låse spyd og hjul på plads.

Trin 5

Udvikl benene på Blackburn Trakstand Fluid Trainer og sæt træderen på en jævn overflade. Fødderne i trænerens bund drejer ind eller ud for at stabilisere træneren på ujævne overflader. Juster efter behov.

Trin 6

Drej drejeknap for venstre side træner mod uret for at trække venstre kegle tilbage. Drej højre sidejusteringsknap mod uret for at trække højre kegle ind. Keglerne er designet til at passe sammen med spidserne på cykelens baghjulsaksel.

Trin 7

Løft cyklens bageste del og sæt venstre akselspids ind i trænerens venstre kegle. Drej venstre sidejusteringsknap med uret, indtil baghjulet er centreret i træneren. Drej venstre møtrikkens låsmøtrik ind i trænerens ramme for at låse justeringen på plads.

Trin 8

Drej højre sidejusteringsknap med uret for at interface højre kegle med højre sideaksel. Træk justeringsknapens låsmøtrik mod rammen af ​​Blackburn Trakstand Fluid træner for at sikre justeringen.

Trin 9

Drej modstandsknappen bag på træderen med uret, indtil modstandstromlen lidt deformerer dækket. Blackburn advarer om, at overstramning af modstandsenheden kan forårsage for tidlig slid på dækket.

Del:
Kommentarer