Sådan opretter du en baggård Badminton Net

Sådan opretter du en baggård Badminton Net

Badminton giver timers baggård sjov for både voksne og børn. Spillet er ligesom tennis, bortset fra at der bruges mindre rackets og en skyttelbøtte. Det er nemt at oprette et badmintonnet. Rettens størrelse er universel, men fremstillingsstilene varierer, så tilpass disse instruktioner til at passe til dit eget badminton kit.

Opsætning af Badminton Net

Trin 1

Sæt polerne op. Mange polstile består af to stykker aluminium, der skubber ind i hinanden. Skub stykkerne sammen.

Trin 2

Bind nettet til polerne øverst og på det udpegede område for den nederste del af nettet. En øjenbryn eller lignende sløjfe bruges typisk til at fastgøre nettet.

Trin 3

Indsæt den første pol i jorden. Indsæt det med fyrledninger og jordstænger for yderligere support. Træk netet stramt og indsæt den anden pol på samme måde.

Trin 4

Mål nettet. Nettet skal være ca. 5 fod højt i midten og 5 fod 1 tommer over polerne, men det kan ikke være vigtigt for rekreativt spil

Trin 5

Udlægge ret grænserne. Du kan markere grænserne med sprøjte maling, kridt, flagbånd eller reb køre langs jorden og strækkes mellem teltstakes. En standard doubler domstol er 44 af 20 og er 44 til 17 for singles play.

Trin 6

Marker de korte og lange servicelinjer. Linjerne løber parallelt med nettet. Den korte service linje er 6 meter, 6 inches fra nettet på begge sider af retten. Den lange service linje løber 2 fod, 6 inches fra baglinjen på begge sider af retten. Servicelinjen løber vinkelret på nettet, lige ned for retten og kun inden for serviceområdet.

Del:
Kommentarer