Sådan opretter du dine egne subliminale meddelelser gratis

Sådan opretter du dine egne subliminale meddelelser gratis

Mens vores bevidste sind virker og reagerer åbent hele dagen lang, har vi en anden del af vores hjerne, der arbejder ubevidst lige så hårdt. Den underbevidste hjerne tænker hele dagen. Det reagerer på miljøet og får os til at handle på en bestemt måde ufrivilligt. Mange mennesker er uvidende om den magt, som deres underbevidste sind har. Subliminale beskeder er en måde at arbejde med din underbevidste hjerne. Du kan sende beskeder til dig selv uden at vide, at du modtager dem.

Optag den besked, som du vil have din underbevidsthed at høre. Tryk på optageknappen på din optagelsessoftware og tal ind i mikrofonen, der er fastgjort til din computer.

Indstil lydniveauet for den subliminale besked til ca. -17 db. Dette vil være meget stille og svært at høre. Du behøver ikke at kunne høre beskeden klart for at modtage den.

Kopier og indsæt den subliminale besked igen og igen i sporet, indtil det er så længe den musik du planlægger at inkludere over det.

Indsæt eller indsæt et musikspor i samme fil som din subliminale besked. Musikken skal være på et behageligt lydniveau, så du kan lytte til. Det vil dominere den subliminale besked, så du kun bevidst kun vil kunne høre musikken.

Bekræft, at sporstængerne er lige lange. Fjern eller tilføj kopier af din subliminale besked, indtil sporene er ens. Dette sikrer, at meddelelsen spænder over hele længden af ​​den musik, du valgte.

Eksporter musikfilen som en MP3, så du kan afspille den på en række lydenheder.

Tips

Spil den subliminale besked i omvendt for en del af musikken. Denne metode fungerer bedre for nogle mennesker, ifølge Reverse Spech Technologies.

Lyt til dine subliminale beskeder i en behagelig atmosfære og en afslappet sindstilstand.

Del:
Kommentarer