SÃ¥dan opretter du dine egne NFL Power Rankings

SÃ¥dan opretter du dine egne NFL Power Rankings

Power Rankings er subjektive lister, der bruges til at rangere sportshold eller sportsfolk. Sportsjournalister bruger power rankings til at engagere fans i ugentlige samtaler om hvilke hold eller sportsfolk der spiller det bedste. Selvom det hovedsagelig bruges af medierne, kan alle lave NFL power rankings. I modsætning til cut-and-dry statistikker, som f.eks. Gevinster og tab, kombinerer NFL Power Rankings subjektive og objektive kriterier for at nå frem til en i det væsentlige sammensat liste over de bedste og værste i fodbold.

Sæt kriterier

Det vigtigste aspekt ved at udvikle power rankings er at etablere kriterier. Det er dine power rankings, så du kan blive kreativ. Power rankings baseret på statistik får dog mere troværdighed. Brug officielle NFL-statistikker fundet på ligaens hjemmeside og power rang teams, divisioner eller individuelle spillere baseret på stillinger. Du kan også bruge sådanne mediegenererede statistikker som ESPNs Total Quarterback Ratings. Husk, at mediegenereret statistik, som QBR, ikke anerkendes af NFL og endda afskediges af mange fans. Du kan liste alle 32 hold eller begrænse dine power rankings til Top 10.

Brug af statistik

Du kan rangere teams baseret på hvor meget du kan lide deres trøjer. Men ved hjælp af statistikker understøtter din power rankings troværdighed. Det hjælper dig også med at opretholde en ensartet formel til måling. Når power ranking teams, start med gevinster og tab. Så, ved hjælp af NFL statistikker, faktor i total lovovertrædelse og samlede forsvar ranglister. Du kan også inkludere styrken af ​​skemaet baseret på tabet for hvert holdets modstandere. Holdstanderinger viser at vinde og tabe striber, en anden statistik, der ofte bruges i ugentlige power rankings. Historiske data, såsom playoff record eller endog gennemsnitlig sejrmargen, kan bruges til at bestemme slutningen af ​​årstidens power rankings.

The Eyeball Test

Øjebolletesten er den mindst videnskabelige og mest subjektive måde at udvikle en power ranking på. Imidlertid er eyeball testen ofte indarbejdet i power rankings. Nogle gange bruges eyeball-testen til at bestemme rangen af ​​to hold, der har samme rekord og lignende statistikker, men har ikke spillet hinanden. Uden en head-to-head match-up bruges eyeball testen som en slipsbryder. Se højdepunkter i spil for at bestemme hvilket hold der ser mere imponerende ud. Sportsjournalister, der stemmer i kollegiet i fodboldkonkurrencer, er afhængige af eyeball-testen, fordi det er fysisk umuligt for dem at se alle de spil, der spilles hver uge.

Konsensus

Consensus power rankings oprettes ved at samle rangeringer fra forskellige kilder. Bleacher Report, sportsafsnittet for CNN, kompilerer ranglisterne fra NFL-analytikere og sportsforfattere for at oprette sin liste. En konsensus power ranking kan omfatte medlemmer af en fantasy fodbold liga, kolleger eller power rankings fra lokale medier. For at oprette en konsensus power ranking, tildele en numerisk værdi til hver rang på hver liste. Derefter opdele summen ved antallet af lister. Holdet med det laveste nummer er rangeret nr. 1.

Del:
Kommentarer