Sådan opretter du din egen aerobic dans

Sådan opretter du din egen aerobic dans

Fra vand aerobic til træning aerobic til glid aerobic, er der ingen mangel på variationer. Typen af ​​musik varierer også lige så bredt fra salsa til country line dancing. Men nogen må lære alle disse typer af aerobic. Hvis du er den, eller hvis du bare ønsker at lave din egen hjemmebane aerobic dans, skal du vælge en sang og flytte for at få dansen nede på ingen tid.

Trin 1

Vælg en sang, der er lavet specielt til aerobic. Sangen skal have mellem 130 og 160 slag pr. Minut.

Trin 2

Skriv ned fire træk, der går sammen. Udfør hvert træk for otte tæller, hvilket vil komme til i alt 32.

Trin 3

Gentag disse fire bevægelser, denne gang begynder med det modsatte ben. Gennem hele dansen skal du sørge for at udjævne alle bevægelser, så dine højre og venstre side udfører den samme mængde arbejde.

Trin 4

Skriv ned yderligere fire træk, der går sammen. Udfør hvert træk for otte tæller. Fortsæt med at skrive ned sæt med fire træk, hver med otte tæller, indtil du er tilfreds med dansen.

Trin 5

Udfør grundlæggende træk imellem mere komplicerede dem, såsom marchering og knæhejs. Dette vil medvirke til at forhindre dig og dine elever i at blive forvirrede.

Trin 6

Bryd dansen ned, når du underviser det. Start med små grupper af træk og tilføj langsomt ekstra sæt efter at eleverne har hentet dem. Sørg for at give dine elever lettere og mere komplekse muligheder for at imødekomme alle niveauer.

Trin 7

Cue dine elever før du går videre til et nyt træk. Dette vil hjælpe dem med at holde trit med dig.

Del:
Kommentarer