SĂĄdan opretholder du et hjemmeklub

SĂĄdan opretholder du et hjemmeklub

Design og sammensætning af et hjem gym er en fantastisk måde at holde sig i form. Det vil også spare dig penge over tid ved at eliminere de månedlige omkostninger ved et gym medlemskab, hvilket kan være dyrt. På et motionscenter skal man imidlertid aldrig bekymre sig om maskinens tilstand, da dette er taget hånd om af personale og ledelse. Det er dit ansvar at tage sig af dit hjem gym udstyr. Forsigtighed kan medføre, at dine maskiner slides hurtigere og kan endda være en sikkerhedsrisiko. Det er godt værd at holde dem ordentligt.

Rengør dit udstyr. Du bør holde maskinerne støvfrie. Snavs og snavs, der akkumuleres inde i dine maskiner vil påvirke deres ydeevne. Tør dit udstyr ugentligt af med et rent håndklæde og rengøringsmiddel. Vær grundig, da det er de steder, der er mindst synlige, hvor støv kan ophobes hurtigt.

Smør styrestængerne på nogen vægtmaskiner med litiumfedt eller siliciumspray. Styrestænger er metalstængerne, der går gennem midten af ​​vægtpladerne. Uden smøring vil du bemærke, at dine vægtmaskiner begynder at føle sig mere modstandsdygtige over for bevægelse. Det er ikke fordi løftevægte gør dig mindre stærk. Det skyldes, at styrestængerne, når de bliver mindre smurt, begynder at blive fast i deres hvilestilling. Dette sker meget gradvist, og du behøver kun smøre stængerne en til to gange om året.

Tjek kablerne på dit gymnastiksal til hjemmet hvert par uger til en måned. Når et kabel er synligt slidt (klæbet eller flettet) eller strakt, skal du justere eller udskifte det, inden du bruger udstyret igen. Dokumentationen, der fulgte med din maskine, skal have oplysninger om enten justering eller udskiftning af kabler. Dette vil variere afhængigt af typen af ​​maskine og fabrikant.

Undersøg bolte på dine maskiner. Løse bolte kan være farlige, da de øger sandsynligheden for, at et stykke af maskinen falder ned under brug. Test en gang om måneden de forskellige bolte på hver maskine i dit hjem gym ved at holde det med tommelfingeren og pegefingeren og læg let tryk mod uret. Hvis du finder en bolt, der bevæger sig med kun et lille tryk, skal du stramme det med det rigtige værktøj.

Brug dit hjemmet gymudstyr som det er beregnet til at blive brugt. Hvert stykke gymudstyr er designet til meget specifikke øvelser. Eksperimentering med alternative øvelser til en vægtmaskine, som du ikke finder overalt i dokumentationen, der fulgte med det, kan være farlig og muligvis også bryde din maskine.

Del:
Kommentarer