SĂĄdan opretholder du en Spinning Bike

SĂĄdan opretholder du en Spinning Bike

En Spinning cykel er langt lettere at passe på end en almindelig cykel, der ser hyppig udendørs brug. Du behøver ikke bekymre dig om snavs, mudder, vand, kollisioner eller andre problemer, som en velegnet cykel kan løbe ind i. En Spinning-cykel er dog ikke vedligeholdelsesfri; du skal holde det rent og indstillet for at sikre den bedste træning og et langt liv fra dit udstyr. Læs videre for at lære mere.

Hold din Spinning cykel ren ved at tørre den ned med klude og sanitizer efter hver træning. Dette er det vigtigste element i forebyggende vedligeholdelse. Uden vinden blæser over dig, falder din sved direkte ned på cyklen, hvor saltet kan korrodere komponenterne over tid, nedbryde smøremidlerne og ødelægge cyklen.

Rengør din Spinning-cykel med jævne mellemrum. Hvis du bruger det flere gange om ugen, skal du fjerne kyllingerne, vaske alt ned med en god affedtningsmiddel og smøre alle bevægelige dele om en gang om måneden. Hvis din Spinning-cykel ser mindre ud, skal du stadig rense og smøre den mindst to gange om året, da smøremidlet brydes ned over tid.

Slip alle spændinger på cyklen i slutningen af ​​hver brug. Dette forhindrer kabler eller kæder fra at strække og åbner alt for at tillade fugt at fordampe, hvilket letter vedligeholdelse ved at forhindre skade og korrosion.

Undersøg alle skruer med jævne mellemrum på vandflaskeburerne, som kan gå tabt over tid. Brug en skruetrækker til at stramme eventuelle løse skruer.

Kontroller drejningsmomentindstillingerne for pedalerne om en gang om måneden for en huscykel eller ugentligt for en Spinning-cykel i et motionsrum. Hvis du ofte skifter pedalerne, skal du kontrollere dem med hver ændring. Se producentens anvisninger for bestemte momentindstillinger for din model af Spinning-cykel.

Inspicer drejningsmomentindstillingerne for crankarms månedligt for en hjemmecykel eller ugentligt for en motionscykel. Brug en momentnøgle i monteringsboltene. Igen skal du kontrollere fabrikantens specifikke drejningsmoment for din cykelmodel.

Del:
Kommentarer