SĂĄdan opretholder du en sandvolleyballbane

SĂĄdan opretholder du en sandvolleyballbane

Sandvolleyballbaner behøver ikke lige så meget pleje og beskæring som græsbaner eller indendørs trægulvbaner, men et par vedligeholdelsesgenstande skal udføres regelmæssigt for at holde retten i god stand. Desværre synes sand på en eller anden måde at tiltrække snavs som papir, cigaretstumper og flaskehætter, for ikke at nævne den kvæle kat, der senserer en stor kuldkasse. Regelmæssig vedligeholdelse kan medvirke til at reducere virkningen af ​​disse problemer.

Patruljerer domstolen dagligt for at fjerne eventuelle affald, der måtte være deroppe, og afhænde det korrekt.

Ræk sandet for at hente skarpe genstande og skraldespand. Placer disse i en plastikpose til bortskaffelse. Inkluder fjernelse af eventuelle skarpe sten eller sten, der kunne skære spillerens bare fødder. Regelmæssig raking hjælper også med at holde sandtørret og blødt.

Selv ud lave pletter i sandet med en rake og skovl. Aktiviteten er som regel meget intens på nettet, og sandet bliver ofte sparket væk og efterlader en grøft. Fyld dette med sand fra højere steder på banen.

Kontroller polstring på poler og andre strukturer, som spillerne kan løbe ind. Reparér eller udskift efter behov.

Ryd affald, forhindringer og andre affald fra en 3- til 4-fods bredde omkring retten. Hvis græsset vokser inde i denne omkreds, skal du holde det klippet kort

Kig efter slid på punkter på træposter, hvor netankre er fastgjort. Reparer eller udskift slidte indlæg

Del:
Kommentarer