Sådan opløses urinsyrekrystaller naturligt i kroppen

Sådan opløses urinsyrekrystaller naturligt i kroppen

Uronsyre er biproduktet af opløste puriner, som er naturlige stoffer i fødevarer og dine celler. Fødevarer såsom kød og alkoholholdige drikkevarer er rige på puriner, og hvis du har for meget af disse i din kost kan det føre til forhøjede urinsyre niveauer og dannelse af gigt eller krystaller i leddene. Lær sikre og naturlige måder at opløse urinsyre krystaller i kroppen.

Drikke en bagepulveropløsning til at hjælpe med at opløse urinsyrekrystaller og begrænse smerten i angrebene. Tilsæt 1 el. af bagepulver til en kop vand. Bagepulver vil øge opløseligheden af ​​urinsyre krystaller, som vil hjælpe din krop til at fjerne dem hurtigere.

Drikke 3-4 glas vand med citronsaft dagligt. Citroner indeholder en høj mængde C-vitamin (ascorbinsyre). Dette vitamin kan hjælpe med at opløse urinsyre krystaller, så din krop kan spyle dem ud af dit system via urin. Klem seks til otte citroner i et glas vand. Tilsæt ikke sukker, du laver ikke limonade. Sukker vil forværre din bugspytkirtel og øge produktionen af ​​urinsyre i din krop.

Spis 1 eller 2 kopper kirsebær hver dag for at hjælpe med at opløse urinsyre krystaller. Kirsebær omfatter den kraftige forbindelse kaldet anthocyaniner, som hjælper med at opløse urinsyre krystaller i kroppen.

Forbrug fødevarer, der er rige på fiber hver dag. Fiber kan hjælpe med at fjerne urinsyre krystaller i dit blod ved at binde det med kolesterol og fjerne det gennem din skammel. Spis to til tre kopper med rigdom af fibre som bananer, svesker, avocadoer, kål og majs.

Advarsler

Kontakt din læge, inden du begynder selvbehandling.

Del:
Kommentarer