Sådan opbygges en sikkerhedsnøgle til en tredemølle

Sådan opbygges en sikkerhedsnøgle til en tredemølle

Løbebånds sikkerhedsnøgler hjælper dig med at holde dig sikker, når du løber ved at dreje løbebåndet, hvis du kommer for langt væk fra det, men de tjener også et andet formål. I de fleste tilfælde kan du ikke slå din tredemølle på uden sikkerhedsnøglen på plads. At miste eller bryde en sikkerhedsnøgle kan helt sikkert medføre problemer for din træning, hvis du ikke er i stand til at erstatte den. Søgning gennem vare numre eller hassling med at bestille en ny fra producenten kan alle blive omgået ved at lave din egen sikkerhedsnøgle.

Slide-in sikkerhedsnøgler

Trin 1

Undersøg din tredemølle og afgøre hvilken type sikkerhedsnøgle det bruger. De mest almindelige typer er en indlæsningsnøgle og en magnetisk nøgle. Hvis du har en indlæsningsnøgle, følg trinene i afsnit 1. Hvis du har en magnetisk nøgle, følg trinene i afsnit 2.

Trin 2

Mål længden og bredden af ​​sikkerhedsnøgle diasstedet. Brug disse målinger til at markere på din plast eller træ udskiftning stykke. Mål også dybden på nøglepladsen, og sørg for, at dit udskiftningsstykke er den samme dybde.

Trin 3

Skær udskiftningsstykket ud efter dine mål ved hjælp af en saks eller et kraftigt par saks.

Trin 4

Mål afstanden mellem sikkerhedsnøglebanen og midten af ​​løbebåndet, hvor du typisk vil køre. Skær nylonsnoren lidt længere end den afstand, så der kan variere i hvor du løber.

Trin 5

Punch et hul i den ene ende af udskiftningsnøglen og bind nylonkablet til det. Bind den anden ende af nylon-ledningen til klipset, som vil fastgøre dit tøj. Test effektiviteten af ​​udskiftningsnøglen ved at skubbe den ind i diasområdet og dreje løbebåndet. Fjern nøglen og sørg for, at løbebåndet slukker.

Magnetiske sikkerhedsnøgler

Trin 1

Køb en magnet, der er den samme størrelse som sikkerhedsnøgle-receptoren. Prøv at placere magneten på receptorsiden og sørg for at den er stærk nok til at holde sig på plads og ikke glide rundt.

Trin 2

Mål afstanden mellem sikkerhedsnøglen og midten af ​​løbebåndet, hvor du typisk vil køre. Skær ledningen lidt længere end denne afstand for at tillade variation i hvor du løber.

Trin 3

Lim nylonslangen til magneten og binde den anden ende til klipset, som skal fastgøres til dit tøj.

Trin 4

Test effektiviteten af ​​udskiftningssikkerhedsnøglen ved at sætte magneten på plads og dreje løbebåndet. Fjern nøglen for at sikre, at løbebåndet slukker.

Del:
Kommentarer