Sådan opbygges en Plyo-boks til plyometriske øvelser

Sådan opbygges en Plyo-boks til plyometriske øvelser

Plyo bokse anvendes i plyometriske træningsprogrammer. En plyometrisk træning øges hurtigt og kontrakterer muskler for at forbedre præstationen, oftest i sport. En plyo kasse købt i en butik kan tage en klump ud af din pung, men du kan spare penge og bygge din egen plyo boks.

Trin 1

Skær fyrretræerne i otte 2-fods stykker, fire 1½-fods stykker og fire stykker til brug som tværbøjler. (Det kan være lurt at bygge boksen først og klippe korsbøjlebrikkerne senere.)

Trin 2

Med fire af de 2-fods stykker lave en firkant og træ lim dem sammen. Skru dem derefter sammen med træskruer. Gentag med de andre fire stykker.

Trin 3

Sæt 1½-fodstykkerne i hvert hjørne af en af ​​dine pladser, der står op. Lim og skrue.

Trin 4

Tip firkanten med 1 1/2-fodstykkerne på sin side og skub den anden firkant over de lodrette 1½-fodstykker. Lim og skru den anden firkant til de vertikale stykker, så den ser ud som den nederste firkant.

Trin 5

Stå boksen op igen på bundfeltet. Sæt i korsstikket. Den nemmeste måde at gøre dette på er at placere et stykke 2-for-4 over boksen diagonalt, markér stedet for at skære, og skære det derefter. Efter at du har skåret et stykke lim og skru det på kassen og bevæger dig videre til det næste stykke. Sørg for, at korsstiverne på modstående sider går i modsatte retninger.

Trin 6

Placer plyo boksen øverst ned på krydsfiner og spor før du laver dit stykke. Skær formen ud af krydsfiner og lim den til toppen af ​​kassen. Placer skruer i hjørnerne.

Del:
Kommentarer