SÃ¥dan opbygges en Bullet Backstop Outdoors

SÃ¥dan opbygges en Bullet Backstop Outdoors

En kuglebackstop er en enhed konstrueret til at stoppe kugler fyret på enheden. Backstops er installeret på skydebaner i henhold til sikkerhedsfilosofier godkendt af National Rifle Association og National Skeet Shooting Association. Disse enheder sikrer, at kugler ikke fortsætter med at rejse og potentielt kan forårsage personskader, dyr eller ejendom. Størrelsen, placeringen og afstivningen af ​​bagstopperne varierer afhængigt af størrelsen af ​​intervallet og kaliberens kuglefire.

Mål og mærke et stykke stålplade, der er 12 inches ved 18 inches. Skær det markerede område med en vinkelsliber.

Bor huller i hvert hjørne ca. 1/2 tommer fra hjørnernes kanter.

Mål, mærke og skære følgende stykker af 2-by-4 tommer tømmer med en cirkelsag: to stykker, der måler 12 inches, to stykker, der måler 8 1/2 tommer.

Placer den ene ende af hver af de stykker, der er skåret i trin 3 i et gipssagssæt i en 45 graders vinkel. Skær vinklen på den bredeste kant af hvert stykke.

Placer de to stykker, der måler 12 inches parallelt med hinanden på en plan overflade. De vinklede ender skal placeres lodret på højre side. Den korteste kant skal være på toppen.

Placer de to 8 1/2-inch stykker lodret i venstre side af de parallelle bundstykker. De vinklede ender skal være på toppen. Stykkerne skal drejes, så de smalle kanter justeres og den længste kant er på venstre eller kanten af ​​baserne. Fastgør de lodrette understøtninger til de tilsvarende bundstykker.

Placér stålpladen, så den ligger fladt mod de miderede kanter. Drej pladen efter behov, så de 12-tommers kanter er vandrette.

Spred basis og lodrette understøtningsstykker fra hinanden, indtil de er ordentligt fordelt. Indsæt skruer gennem de borede huller og ind i de vertikale understøtninger og baser for at sikre pladen på strukturen.

Mål højden, bredden og vinklen på bundens sider. Mål, mærke og skære to stykker krydsfiner til den rigtige størrelse. Monter krydsfiner til bundkonstruktionen.

Mal strukturen og pladen med udendørs spray maling. Lad malingen tørre.

Placer bagstoppet på det ønskede sted, så stålpladen er skråt væk fra skudpositionen.

Fyld fem sandtasker med sand ved hjælp af en skovl. Placer en sandsække på venstre og højre side af bagstoppet mod bunden. Placér tre sandsække langs stålpladens bagside, så sandsækkerne presses mod stålpladen uden at flytte placeringen af ​​bagstoppet.

Del:
Kommentarer