SĂĄdan opbygges en automatisk feeder til en pitching-maskine

SĂĄdan opbygges en automatisk feeder til en pitching-maskine

De fleste pitching maskiner, der fremstilles i dag, har auto-feeders, der gemmer alt fra et par dusin til et par hundrede baseballs ad gangen. Hvis du har en ældre model, ødelagt automatisk feeder eller en ny maskine uden en feeder, er det ikke meget svært at tilføje en perfekt funktionel.

Vælg dit materiale. Plastrør eller foldbare ark er nemme at finde, billige og nemme at arbejde med. Metal, træ eller andet rør eller en tragt kan også fungere fint, men er sværere at manipulere for en perfekt pasform.

Gør din rør eller tragt passer perfekt. Dit mål er at skabe en fodringsenhed uden plads til fodboldene for at rattle rundt, når de kommer ind i pitching maskinen. Den øverste del af føderen, hvor du indsætter bolde, kan være så bred som du ønsker, og den ende, der føder ind i maskinen, skal holde en enkelt baseball nøje. For maksimal kapacitet skal du bruge en tragt med en bred mund eller placere en kasse med et hul i bunden oven på dit fodringsrør - du kan ønske at bruge tennisbold dåser med bundbunden fjernet.

Test din nye contraption. Nogle få prøveforsøg kan være nødvendige, før du kan se, hvilke justeringer der skal foretages for din auto-matende pitching maskine til at fungere som ønsket. Trykket fra mange snesevis af baseballs stablet højt kan belastes mindre kraftfulde maskiner. Hvis din maskine lyder træt, skal du lette belastningen ved at bruge ti eller færre bolde ad gangen.

Del:
Kommentarer