Sådan opbygger du et skydningsområde

Sådan opbygger du et skydningsområde

Estimater anfører, at der er overalt fra 77 millioner til næsten 100 millioner pistol ejere i USA. Mange af dem nyder rekreative skydning og have en baggård rækkevidde kan give timer med nydelse. Zeroing i et rifle, eller at være sikker på dens nøjagtighed, er også afgørende, før jagtperioden begynder. En god rækkevidde giver den nødvendige facilitet til at gøre dette ordentligt.

At opbygge et simpelt pistolområde i baghaven kan være en nem proces, hvis du har nok plads til at bruge det sikkert.

Trin 1

Bestem efter hvilken type skydevåben og ammunition der vil blive brugt, og den foretrukne afstand til målet. Dette bestemmer den længste længde, der er nødvendig for en skydebane.

Trin 2

Undersøg landet, kigger efter naturlige backstops og hvad der potentielt ligger uden for målet. Hvis der er områder som f.eks. Boliger inden for afstanden til den type ammunition, du vil bruge, skal du omorientere målområdet for at forhindre overskridelse af kugler fra at lande blandt mennesker.

Trin 3

Hæld snavs op med en jordmaskine for at gøre en berm eller forstærke en naturlig berm, indtil den er mindst 4 meter højere end toppen af ​​målestativet. Dette er kuglebackstop. Brug ikke materiale som halmbaler, at kuglerne let kan trænge ind. Generelt vil en.22 lang riffelpatron behøve 24 tommer tæt tættet snavs for at være tilstrækkeligt, mens højdrevne rifler måske behøver op til 48 tommer.

Brug ikke noget byggemateriale som sten eller beton, der kan forårsage en ricochet tilbage til shooteren.

Trin 4

Monter enten bevægelige eller permanente målholdere umiddelbart foran backstop. Til en permanent holder monteres to 4 x 4 træposter i beton 4 fod fra hinanden og vinkelret med skydeområdet. Hæft kyllingetråd mellem indlægene. Brug træ tøjnåle til at holde flere papirmål på én gang til chickenwire.

Del:
Kommentarer