SĂĄdan opbygger du et jerseys displayetui

SĂĄdan opbygger du et jerseys displayetui

Du har netop vundet en trøje autograferet af en af ​​de bedste fodboldspillere fra enhver tid. Nu skal du bestemme hvad du skal gøre med trøjen. For at holde trøjen i uberørt stand, samt vise den af, skal du opbygge en jersey displaycase.

Skær et stykke krydsfiner, der skal bruges som bagsiden af ​​displayet. Den nøjagtige størrelse til at skære krydsfiner afhænger af trøje og højde på trøjen. Bagpladen skal være 4 tommer bredere og højere end de maksimale jerseymålinger.

Byg siderne på jersey displayet ved hjælp af fire 1 til 2-tommers brædder. Skær to af brædderne i samme længde som bagsiden af ​​bagsiden. Skær de resterende to brædder med samme længde som top og bund af bagpladen.

Brug en sav til at lave 45 grader nedskæringer i begge ender af hver 1 til 2-tommers plade.

Anbring trælim på bunden af ​​hver 1 til 2-tommers plade. Placer dem langs bagpladen for at skabe en ramme. Spik dem på plads.

Mal eller plet træet for at opnå den ønskede farve.

Trim et stykke batting og stof, så hver er 2 tommer bredere og højere end bagsiden af ​​displayet. Ved hjælp af smeltende tape skal du bøje kanterne af batting og stof 1 tommer, så du ikke kan se rynket eller ufærdige kanter. Brug sprøjteklæbemiddel til at klæbe batten og stoffet til bagpladen.

Centrér trøje i displayet, og træk jerseyen til stoffet for at holde den på plads.

Vedhæft et stykke 1/4-tommers tykt plastglas, skåret i samme størrelse som bagpladen, til rammen på displayet ved brug af akrylcement.

Fastgør et stykke hængende hardware på bagsiden af ​​jersey displayet.

Del:
Kommentarer