Sådan opbygger du et Broadhead Archery-mål

Sådan opbygger du et Broadhead Archery-mål

Det er meget billigere at bygge et bredbånds bueskydningsmål end at købe en fra markedet. Et kubeformet bredbåndsbøjningsmål er stabilt og behøver ikke en ramme, der skal understøttes på, i modsætning til posens formular. Da den har seks forskellige ansigter, giver den et større målområde, der skal udøves på, og vil derfor vare længere end nogen anden form. De materialer, der kræves til opbygning af et bredbåndsbøjlemål er også billige og let tilgængelige.

Ved hjælp af epoxy eller en tæt lim skal du tilslutte et par paparklader sammen, således at der dannes en blok med tykkelse på ca. 12 ". Lav seks sådanne blokke til kubens seks ansigter. Brug epoxy ved at forbinde disse blokke for at danne kubens ydre. Læg en blok på gulvet og slutte sig til fire blokke vinkelret på den, en efter en. Tag dig ikke i det sjette ansigt endnu, da du skal fylde terningen.

Fyld terningen med tæt skum. Da ydersiden selv er tyk, vil det ikke tage meget tid eller materiale. Skummet behøver ikke at være i terningform, det skal blot fylde hullerne i terningen for at tilføje stof.

Deltag i det sjette ansigt og luk kuben. Fastgør ydersiden med pakningstape. Placer terningen på en ønsket højde ved at placere den på en skammel og skyde pile i terningen for at kontrollere dens stabilitet. Hvis målet virker uklart, så tilføj flere lag karton efterfulgt af pakningstape.

Spray maling terningen sort (eller en mørk farve). Skær cirkler ud fra eventuelle rester af pap, dypp dem i hvid maling og brug dem som stencils over terningen. Lav en dør ud af terningen ved at ændre antallet af prikker på hvert ansigt fra 1 til 6.

Del:
Kommentarer