Sådan opbygger du en pitching-skærm

Sådan opbygger du en pitching-skærm

Ifølge Malcolm Gladwell, forfatteren af ​​"Outliers: The Story of Success", tager det 10.000 timers øvelse at fuldende en færdighed. Du kan være ivrig efter at ramme dette mærke, men som en krukke skal du finde en catcher, der ønsker at kneppe i 10.000 timer. Det er usandsynligt. Men du kan bygge en pitching skærm, sæt den bag hjemmeplade og arbejde mod pitching perfektion på egen hånd.

Trin 1

Brug en hacksav til at klippe syv stykker PVC-rør - to sektioner 4 meter lange og fem sektioner 3 meter lange.

Trin 2

Lav det 4-fods høje og 3 fods brede, rektangulære mål. Læg to, 4-fods stykker og to 3-fods PVC-rør på jorden, der forbinder hvert øverste hjørne af rektanglet med en 90-graders albue-stik. Forbind de nederste hjørner af rektanglet ved hjælp af 3-vejs stik, og sørg for, at de åbne porte på disse stik står på samme måde.

Trin 3

Læg 1/2-tommers netting over rektanglet. Skær rundt om rektanglet og efterlader 3 til 4 tommer overhæng. Sæt nettet til side.

Trin 4

Opret den u-formede base af skærmbilledet. Tilslut de tre resterende 3-fods stykker af PVC-rør med to 90-polede albue-stik.

Trin 5

Tilslut den U-formede base med det rektangulære mål ved at stikke de åbne ender af U'en i de tilgængelige porte på rektangulets 3-vejs stik.

Trin 6

Træk en ende af PVC-rør ud af dens stik; pensel PVC cement på enden af ​​røret, og stikket; tryk samlingen sammen igen; og hold det i et par sekunder. En efter en, gentag for hver fælles på forsamlingen.

Trin 7

Sæt 1/2-tommers net om det rektangulære mål. Fastgør nettet med PVC-rørklemmer, fordel dem jævnt langs rammen.

Trin 8

Markér den 17-tommers strejkezone på midten af ​​målets net med en lys farve ved hjælp af en pensel og et målebånd. Få en gennemsnitlig ballplayer til at stå ved siden af ​​målet. Markér bunden af ​​strejkeområdet ved hulen lige under hans knæ og toppen af ​​zonen ved halvvejs mellem hans skuldre og bælte.

Del:
Kommentarer