Sådan opblæses et cykeltæt

Sådan opblæses et cykeltæt

Inflating et cykeldæk er en nem opgave, der kræver kun nogle få specielle gadgets. Efter at have bestemt din cykels ventiltype og dens lufttryk er en gulvpumpe den mest effektive og effektive måde at blæse dækene hjemme. En bærbar pumpe kan købes og fastgøres til cyklen for at tilføre luft mens du er på vej.

Drej dækket, så ventilen er tæt på jorden. Undersøg ventilen for at afgøre, om du skal købe en dækpumpe, så den passer til en Presta (fransk) ventil eller en Schrader. Presta-ventilen er generelt lavet af gummi, har et lille spids på toppen, og når det trykkes nedad, frigives luften. Schrader-ventilen ligner en bilens ventil. Begge typer har normalt hætter på ventilen for at holde luften fra at flygte.

Køb pumpen, der passer korrekt til ventilen på din cykels dæk.

Kig på siden af ​​dækkens væg til den anbefalede PSI til din cykels dæk. Fjern plasthætten fra ventilen; hvis det er en presta, drej messing toppen for at løsne det. Fastgør luftmåleren til ventilen og kontroller, om dækket er oppustet til mindst den anbefalede PSI.

Fastgør luftpumpe dysen til ventilen og begynd at tilføre luft til dækket ved at trykke på håndtaget eller fodpumpen.

Kontroller om dækket føles fast. Fortsæt med at tilsætte luft, indtil den er fyldt godt. Fjern luftpumpens dyse og sæt luftmåleren igen. Kontroller, at PSI opfylder dit dæks specifikation, men overskrider ikke det med mere end 5. Hvis det gør det, skal du forsigtigt lade nogle luft ud ved at trykke på ventilen og derefter tjekke PSI igen.

Udskift plasthætten.

Del:
Kommentarer