Sådan opbevares en poolbord

Sådan opbevares en poolbord

Det kan være nødvendigt at opbevare et poolbord for alle mulige årsager - det være sig et nyt flyt eller behovet for mere plads i dit hjem. Uanset om dit bord skal opbevares i en kort eller lang tid, skal der træffes forebyggende foranstaltninger for at sikre, at når den fjernes og opsættes igen, vil den være i samme gode form som du husker det. Husk at demontere dit poolbord, før du opbevarer det, vil øge rummets effektivitet i din lagerplads.

Opbevaring mens monteret

Vælg et klimastyret rum for at gemme dit poolbord. Det er i dit hjem eller i en opbevaringsenhed, du vil fjerne luftfugtighed og holde en konstant temperatur på 55 til 80 grader F. Dette vil holde træet på poolbordets ramme fra buckling eller warping. Det vil også holde skimmel og skimmel fra at sive ind i bordet og træ, ødelægge det.

Rengør bordet, så det ser nyt ud. Rengør filten med en lintrulle og tør træet ned med en ren lap. Dette vil holde snavs og snavs fra opbevaring gemt i bordet, hvilket kan føre til skimmel, skimmel eller ridser.

Sæt bordet helt i plader af plast. Indpakker bordets krop og benene på bordet individuelt. Fastgør dem sammen med tape. Hvis der er huller i plastik, genindvind dem med mere plast eller mere tape.

Sæt tæpper om kroppen og benene på poolbordet, så hvis du lægger noget på eller ved siden af ​​det, er der polstring og en buffer mellem den og bordet.

Opbevaring af en demonteret poolbord

Vælg et klimastyret miljø til opbevaring af dette poolbord. Ligesom opbevaringen af ​​det samlede poolbord skal klimaet være mellem 55 og 80 grader for at reducere truslen om vind eller skimmel.

Afmonter poolbordet. Dette indebærer at fjerne filten fra skifer fjernelse af skifer fra poolbordrammen; demontering af rammen (adskillelse af skinnerne fra hinanden) og fjernelse af bordets ben fra rammen.

Anbring et plastark på en plan overflade og læg en af ​​dine skiferstykker oven på den. Skifer bør adskilles i tre individuelle stykker. Afhængigt af størrelsen på bordet vil de gennemsnitligt være ca. 32-i-48 tommer. Hvert stykke skifer vil blive klæbet på en træbacking - sørg for at holde underlaget på plads, mens du opbevarer poolbordet. Sæt plastiket over toppen af ​​skifer og bånd det på plads.

Anbring et andet stykke plast over den første skifer, og læg den anden skifer oven på den. Sæt det andet stykke plast rundt om skifer på samme måde som du gjorde den første. Gentag dette trin med det tredje og sidste stykke skifer. Når du er færdig, skal du have en stak med tre skifer indpakket i plastik.

Pak hver enkelt del af det adskilte træbord med et separat håndklæde / tæppe og bånd det på plads. Dette omfatter rammen, skinnerne, lommerne og benene. Hver gang er der træ, der kan gnide mod andet løs træ, adskille dem og pakke dem i deres egne indpakninger. Dette vil beskytte træet og eliminere potentialet for ridser. Du kan placere den indpakket ramme på toppen af ​​skiferstykkerne og derefter resten af ​​træet oven på rammen.

Fold filten op og læg den i en låsende plastpose, så den også fjernes fra atmosfæren og potentialet for skimmel eller mugg. Placer skruerne fra skiferens udtagning i en separat pose, da du ikke ønsker skarpe bolte ved siden af ​​blødt stof, hvis de ved et uheld kan rive filten. Placer begge poser oven på poolbordet bunken.

Del:
Kommentarer