Sådan Olie Softball Glove

Sådan Olie Softball Glove

For mange atleter er det udstyr, de beholder, deres skat, fra fodboldspilleren, som vogter sin hjelm og gear til golfspilleren, der tager stor stolthed i sit sæt golfklubber. Softball og baseball spillere skat deres respektive udstyr på samme måde og gør, hvad de kan for at holde deres fieldinghandsker i top stand. En af de bedste måder at sikre, at softballhandsker har lang levetid på boldfeltet, er at anvende en godkendt balsam til handsken for at opretholde læderets tilstand.

Kontakt producenten af ​​handsken for at finde ud af, hvilken type balsam der er bedst at bruge med det pågældende mærke. Softball handsker er lavet af et stort udvalg af læder, som kan reagere forskelligt på de forskellige balsam.

Køb en passende softball handske conditioner. Balsamerne kan købes som en spray, en olie eller en creme og findes i de fleste sportsforretninger.

Påfør en lille smule af balsammen på lommen i handsken. Arbejd balsammen ind i handsken ved at massere læderet.

Tør overskydende balsam fra handsken med en blød klud. Overskydende balsam er ikke gavnlig for handsken, da det vil "kvælte" materialet og forårsage, at handsken bliver tung. Anvendelse af for meget balsam kan faktisk forårsage skade på handsken.

Påfør balsam til resten af ​​handsken og arbejde ind i læderet.

Fjern overskydende balsam fra handsken med en blød klud.

Form lommen i handsken ved at placere en softball i handsken og indpakke handsken med en streng for at sikre bolden på plads. Softballen skal være egnet, så den er i den optimale fielding spot i handsken. Lad handsken sidde natten over.

Fjern streng og softball fra handsken. Handsken er nu konditioneret og klar til brug.

Del:
Kommentarer