Sådan Olie en tredemølle

Sådan Olie en tredemølle

En hjemmebane kan være til gavn for dit helbred og din personlige fitness, fordi det giver dig mulighed for at udføre din træning indendørs, når gymnastiksalen ikke er en mulighed eller vejret udenfor er ubehageligt. Disse maskiner kræver nogle grundlæggende vedligeholdelse, herunder rengøring og lejlighedsvis smøring, for at forblive fuldt funktionsdygtig. Generelt må løbebånd olieres hvert halve år afhængigt af brug, selv om nogle modeller vil vise en meddelelse som "LUBE" eller "LUBE BELT", når det er tid til at smøre.

Trin 1

Vælg et træmølle smøremiddel, der er godkendt af fabrikanten af ​​din tredemølle. De fleste virksomheder anbefaler at bruge et smøremiddel, der er specielt fremstillet af fabrikanten for at undgå skader på dæk eller bælte på tredemølle.

Trin 2

Sluk løbebåndet og tag stikket ud af væggen for at undgå elektrisk stød. Find bæltet og løbebåndet på løbebåndet. Bæltet er den bevægende del af løbebåndet, som du går på. Køredækket er den faste overflade direkte under bæltet.

Trin 3

Løsn boltene på bagrullen med en hex-nøgle. Disse to bolte er placeret på bagsiden af ​​løbebåndet på begge sider af bæltet, og de styrer båndets spænding. Når du løsner hver bolt, bliver bæltet slap og du kan løfte det op for at få adgang til kørslen. Fjern ikke bæltet eller boltene helt fra løbebåndet.

Trin 4

Tør tredemøllebæltet og køredæk ned med en fugtig klud for at fjerne støv eller snavs, der kan have opsamlet.

Trin 5

Hæld eller sprøjt ca. 2 oz. af smøremiddel på løbebåndets løbende dæk. Prøv at smøre smøremidlet jævnt, når du anvender det.

Trin 6

Stram de bagerste rullebolte for at genoprette bæltet til dets oprindelige tilstand. Træk tredemølleet i, tænd det og gå på løbebåndet i mindst to minutter for at sprede smøremidlet grundigt over løbedækket og sørg for korrekt smøring.

Del:
Kommentarer