Sådan øges metabolisme naturligt

Sådan øges metabolisme naturligt

En sund metabolisme er nøglen til vægttab og for at opretholde vægttab. Hvis du føler dig mere træt end normalt og ikke har den energi, du har brug for at komme igennem dagen, er det muligt, at din metabolisme er lav. Lav metabolisme fører til vægtøgning, og det er forårsaget af de fødevarer, du spiser og ikke får nok vand, motion og vitaminer og næringsstoffer i din kost. Selv om der er kostpiller, der øger stofskiftet og får dig til at tabe sig, er det sikrere, sundere og bedre på længere sigt at øge dit stofskifte naturligt. Naturligt øget metabolisme får dig til at føle sig bedre, have mere energi og hjælpe dig med at tabe sig og opretholde en sund vægt.

Spis morgenmad hver morgen for at hoppe starte dit stofskifte. Hvis du springer over morgenmad, kan du finde dig selv sultende midt på dagen og spise noget usundt, der kan bremse dit stofskifte ned.

Har 5 til 6 mindre måltider hver dag i stedet for 3 store måltider. Snack på sundt og fyldt snack mellem de mindre måltider. Spise små sunde snacks i mellem måltider kan faktisk springe på begyndelsen af ​​stofskiftet.

Træn hver dag. Hvis du allerede oplever træthed, skal du starte lidt ved at tage en 30-minutters gåtur. Tag trappen i stedet for elevatoren, park lidt længere fra din destination og gå den ekstra blok eller to. Hvis du har en hund, skal du gå din hund en gang om ugen. Walking din hund vil ikke kun give dig den øvelse du har brug for, men din hund vil også nyde det. Når du holder op med de enkle øvelser, vil dit stofskifte øges, hvilket giver dig mere energi til at øge dit træningsniveau.

Drik 8 til 10 glas vand hver dag. For nogle mennesker kan det være en vanskelig opgave, og hvis det er tilfældet, start også med drikkevand også. I stedet for at drikke 8 til 10 glas vand hver dag, start med 4 glas hver dag i en uge og arbejd dig op til 8 glas om dagen, når din krop bliver vant til det.

Få masser af fiberrige fødevarer i din kost hver dag. Fiberrige fødevarer omfatter bønner, havregryn, fuldkorn og frugt og grøntsager. Få den rigtige mængde fiberrige fødevarer i din kost, og du vil naturligvis øge stofskiftet og føle dig bedre.

Inkluder grøn te i dit daglige væskeindtag. Udover vand er grøn te også en sund måde at øge stofskifte og energi på. Hvis du ikke er vanddrik, skal du drikke 4 glas grøn te og 4 glas vand i stedet for 8 til 10 glas vand hver dag.

Få nok vitaminer B og C. Du kan få vitaminer B og C i tilskudsform eller spise fødevarer, der er høje disse vitaminer. Fødevarer med vitamin B omfatter magert kød, fjerkræ, bønner, fuldkorn, kartofler, bælgfrugter, gær, yoghurt og mælk. Fødevarer med C-vitamin omfatter appelsiner, appelsinsaft, meloner, jordbær, grøn peberfrugter, tomater, broccoli, kartofler, mørkegrønne grøntsager, blomkål, rød peberfrugter, blåbær, hindbær og tranebær.

Bland et par spiseskefulde æblecidereddike med en kniv honning og hvidløg og drik hver dag. Tilsæt hvidløg kun, hvis du kan stå stærk smag. Denne blanding kan øge stofskiftet.

Advarsler

Spis ikke højt sukkerføde, bare fordi du tror, ​​at de vil give dig en hurtig løsning med energi. Højt sukkermad kan give dig en hurtig løsning på energi, men de sænker dit stofskifte og får dig til at kollidere senere. Må ikke sulte dig selv, når du prøver at tabe sig. Sultende selv sænker dit stofskifte.

Del:
Kommentarer