Sådan øges din hastighed i modificeret softball pitching

Sådan øges din hastighed i modificeret softball pitching

Modificeret softball pitching kræver en teknik, der adskiller sig fra både slowpitch og fastpitch softball. Ingen vindmøllebevægelser er tilladt, og på din backswing kan du kun hæve boldniveauet med din skulder, hvilket holder ændret pitching langsommere end almindelig fastpitch. Slowpitch bruger en helt anden teknik, hvor bolden er lobbed i en bue til batteren, og hastigheden er ikke en faktor.

Kaste underhåndspladser til en catcher uden at fokusere på strejkeområdet for at starte. Det er lettere at fokusere på hastighed først, end det er at fokusere på både hastighed og nøjagtighed på samme tid. For at øge hastigheden, når du kaster bolden, skal du øve din dominerende side-hofteforskydning mod hjemmepladen, når du slipper bolden ud. Hvis du har højre hånd, når du træder med din venstre fod for at starte banen, skal din højre hofte følge med med bolden.

Træk din pitching håndled tilbage lige inden du slipper bolden. Når du slipper bolden, skal du snap dit håndled for at give bolden ekstra hastighed. Denne teknik virker også i fastpitch, men det kan også ændres til arbejde i en modificeret fastpitch. Jo hurtigere du snapper dit håndled, jo mere hastighed vil du føje til banen.

Opretholde stærk væskebevægelse, da du tager et stærkt skridt hen imod hjemmeplade, så du hæver din handske til at pege mod fangeren. Det stærke fremadgående trin giver dig momentum, og som du følger med ved at bruge din handske som balance, snap både dit håndled og hofte.

Del:
Kommentarer