Sådan øges blodstrømmen til øjet

Sådan øges blodstrømmen til øjet

Ligesom alle andre organer i din krop kræver dine øjne iltet blod for at fungere ordentligt. Når der er for meget pres i øjet og kompromitteret blodgennemstrømning, kan der opstå problemer som glaukom. Din vision kan også ændres. Forbedring af vaskulær funktion for dine øjne er vigtig. Rådfør dig altid med en læge, inden du beslutter dig for behandlingen. Der er nogle aktiviteter og næringsstoffer, der kan øge okulær blodgennemstrømning.

Få testet for en magnesiummangel. Ocular blodgennemstrømning påvirkes af næringsstoffer. Ifølge MediNiche kan magnesiummangel reducere blodgennemstrømningen til øjnene. Dette vigtige næringsstof minimerer produktionen af ​​vasodilatorer (fastgør blodgennemstrømning), hvilket tillader mere iltet blodgennemstrømning til dette område.

Placer varme kompresser over øjenområdet. Brug en vaskeklud eller et lille håndklæde. Sug det med varmt vand, men sørg for, at temperaturen ikke brænder huden. Placer den varme vaskeklud over øjenområdet. Når det begynder at afkøles, skal du omsætte vaskekluden. Ansøg om ca. 10 minutter i alt. For visse okulære problemer kan blodgennemstrømningen øges, og betændelsen nedsættes ved anvendelse af varme.

Øvelse for at forbedre blodgennemstrømningen. Dynamiske (bevægelige store kropsdele) øvelse øger okulær blodgennemstrømning i løbet af sessionen og bagefter, ifølge et 2004 studie foretaget af T. Okuno og kolleger på Osaka Medical College i Japan. Denne effekt synes at være mere udtalt hos dem med glaukom, men øvelsen skal fortsættes eller den ønskede fordel stopper.

Brug inversion, hvis du ikke har kontraindikationer. Ifølge Healthy Back Institute kan inversionsterapi øge blodgennemstrømningen til hjernen og øjnene. Du kan omdanne helt eller delvis med et inversionstab, støvler eller på et kiropraktor kontor med passende inversionsudstyr.

Spørg din læge om at tage en calciumkanalblokker. Nilvadipin er en, der har vist succesfulde resultater ved ændring af okulær blodgennemstrømning ifølge American Academy of Ophthalmology. For nogle hjælper en calciumkanalbloker også med øjenfunktion.

Tips

Yoga er en anden måde at få fordelene ved inversion uden dyrt udstyr. Spørg din læge, hvis yoga kan gavne dig.

Advarsler

Forsøg ikke at selvdiagnostisere et øjenproblem. Konsulter med relevante læger til test og behandling.

Hvis du har glaukom, er det kontraindiceret at være på hovedet. Selv med konjunktivitis, søg en læge råd før du bliver omvendt. Hvis du bruger inversion til øget blodgennemstrømning, skal du starte med kun et par minutter ad gangen. Arbejd dig op til længere inversionsessioner.

Del:
Kommentarer