Sådan Numb din næse

Sådan Numb din næse

Numbing din næse er en praktisk, sikker procedure, der kan gøre piercen din næs enklere, mere præcis og mindre smertefuld. Når du nakker din næse, er det imidlertid vigtigt at gøre det omkring en anden person for at sikre, at processen er sikker og effektiv.

Fordele og Procedure for Næs Numbing

Forståelse af risici og fordele ved at dumpe din næse er vigtig, inden proceduren udføres. Numbing vævet på næsen er nyttigt, når du får din næse gennemboret, da nålen nemt kan krydse huden, hvilket gør processen mindre smertefuld og hurtigere. Numbing din næse, når selv piercing kan også bidrage til at skabe en mere præcis nålindsnit, da smerten ikke vil distrahere dit sind og påvirke dine handlinger. Selv om nogle piercing og tatovering parlors kan dumme din næse for dig, kan du følge en simpel næse numbing procedure på forhånd, sikre din piercing er sikker, effektiv og smertefri.

For at dumpe din næse, saml en isterning, papirhåndklæde og timer. Pak en isterning i et papirhåndklæde eller serviet og hold næsen i tre til fire minutter. Det er vigtigt først at pakke isen for ikke at skade nerveender i næsen. Efter to minutter skal du fjerne is og kontrollere, at næse er følelsesløs. Hvis det ikke er tåget, returner isen til næsen og hold den i yderligere to minutter. En næse er følelsesløs, straks gennembore næse eller gå ind i piercing parlor.

Når din næse er følelsesløs, kan du gennemføre piercingprocessen, enten af ​​en professionel i en piercing parlor eller alene. Hvis du piercerer din egen næse, er det dog vigtigt at sterilisere alt udstyr, herunder nålen, øreringe og lås. Derudover er det vigtigt at rengøre næsen grundigt ved at bruge gnidningsalkohol og en bomuldsbold. Det er vigtigt at have en anden person til stede, hvad enten du piercerer din egen næse eller har din næse gennemboret professionelt for at sikre din sikkerhed under og efter proceduren.

Del:
Kommentarer