Sådan nulstilles hukommelsen på en OneTouch Ultra2

Sådan nulstilles hukommelsen på en OneTouch Ultra2

Fremstillet af Lifescan, OneTouch Ultra2 er et blodsukkerovervågningssystem, der anvendes af mange diabetespatienter til at bestemme deres nuværende blodsukkerniveau. OneTouch Ultra2 leverer dine testresultater om fem sekunder og kan gemme op til 500 testresultater i sin interne hukommelse. Hvis du nulstiller hukommelsen på din OneTouch Ultra2-glukosemåler for at rydde dine tidligere testresultater, skal du bruge OneTouch Diabetes Management Software og interfacekabel, som begge er tilgængelige for køb fra Lifescans websted.

Tilslut den runde stereo-jack-ende af OneTouch-interfacekablet til målerdataporten på din OneTouch Ultra2-meter. Slut den anden ende af OneTouch-interfacekablet til en USB-port på din computer.

Vælg indstillingen "Autosearch" fra fanen "General" på OneTouch Diabetes Management Software-indstillingsskærmen for at få programmet til at lokalisere USB-porten, hvor du har tilsluttet din OneTouch Ultra2 meter.

Tryk og hold "OK" knappen på din OneTouch Ultra2 i fem sekunder for at slukke for apparatet.

Klik på "Meter" på softwaremenuen.

Vælg indstillingen "Clear Meter Readings" fra rullemenuen "Meter"; De gemte testresultater slettes permanent fra hukommelsen på din OneTouch Ultra2 meter.

Tips

Når du har slettet de gemte aflæsninger fra din måler, skal du klikke på fanen "Ur". Vælg den ønskede indstilling for at nulstille tiden på din OneTouch Ultra2; vælg mellem "Indstil måler ur for at matche pc'en" eller "Indstil måler ur til bestemt dato og klokkeslæt." Hvis du vælger den anden mulighed, skal du følge vejledningerne på skærmen for at indstille måleren til den ønskede tid og dato.

Advarsler

Du kan ikke nulstille hukommelsen på din OneTouch Ultra2 meter uden OneTouch Diabetes Management Software og OneTouch interface-kablet. Kontakt Lifescan kundeservice for mere information.

Del:
Kommentarer