Sådan ændres øjenfarve med biokinesis

Sådan ændres øjenfarve med biokinesis

Biokinesis er brugen af ​​kinetisk energi til at kontrollere eller omarrangere gener og strukturer i din krop. Ændring af din øjenfarve med biokinesis indebærer manipulering af din krop med dit sind. Det menes at være en farlig praksis, hvis du ikke er forsigtig eller afslutter mellem at starte proceduren og afslutte den. Det tager tid, praksis og lære at sætte pris på dig selv.

Læg på en behagelig, blød overflade i tiden lige før du går i seng. Slap af og fokus på den fredelige tomhed, der er til stede bag dine lukkede øjne.

Visualiser din krop i sin afslappede tilstand. I visualiseringen skal dine øjne lukkes. Se, når din krop åbner øjnene og observerer øjnens farve ændres til den skygge, du ønsker. Dybt fokus på øjets særlige farve.

Forvis kroppen med de nyfarvede øjne, der bliver absorberet af dig og bliver dig. Visualiser dig selv at åbne disse øjne og se i et spejl. I refleksionen, se din øjenfarve som den nye, ønskede.

Genindtast en tilstand af bevidsthed. Reflektere over øvelsen, hvad du gjorde og hvad du så. Fokus på den forandring, du søger.

Gentag processen hver nat i en måned. Når du kigger ind i et spejl, visualiser dine øjne som den nye øjenfarve. Overbevis dig selv, at dine øjne er den ønskede farve.

Se, når dine øjne begynder at ændre sig. Med tiden vil dit sind se din farve forandring i den ønskede farve.

Advarsler

Vær meget forsigtig, når du gør biokinesis. Nogle mennesker har rapporteret at opleve blindhed, når de forsøger at ændre deres øjenfarve. Du kan bestemme risikoen er ikke værd.

Del:
Kommentarer