Sådan ændres farve af cleats

Sådan ændres farve af cleats

Når du er svært på spil, har du brug for enhver fordel på fodboldbanen for at give dit hold kanten. Hvis du ændrer farven på dine klæder til at tilpasse din ensartet, kan du give dig noget flair og hjælpe dig med at få den opmærksomhed, du har brug for til at juble dit hold på. Du kan tilføje pizazz til dine sko på mange måder.

Trin 1

Tilføj dit holdnummer til dine klammer - det samme nummer som det du har på din skjorte. Mal det på eller brug en markør til at anvende den på dine sko. Eller få en stencil og skar dit nummer ud af et stykke vandtæt stof og lim det på med vandtæt lim.

Trin 2

Mal dine specielle symbol eller logo på dine klumper. Du kan sætte dette på siden eller i slutningen af ​​tungen. Fjern firmaets logo først.

Trin 3

Sæt en ny diasplade i siden af ​​skoene for at ændre farven. Der er normalt en spalte langs kanten på den eksisterende plade, og du kan fjerne den eksisterende plade og glide i din nye. Mange mærker af atletiske sko sælger de farvede dias med skoene.

Trin 4

Vælg et par farvede snørebånd for at føje til det nye look for dine klumper. Sørg for at de er lange nok til at forblive bundet.

Trin 5

Mal dine klæder en farve, der supplerer din uniform og får dig til at føle dig godt. Brug enten latex eller stofmaling, og læg derefter et lag vandtæt glasur eller shellak på dem for at bevare farven.

Trin 6

Tilpas dine klamre, når du køber dem. Mange sko virksomheder som Nike og Adidas tilbyder tilpassede muligheder for sko farve og design på købstidspunktet.

Del:
Kommentarer