Sådan ændres en Johnson 115 Lower Unit

Sådan ændres en Johnson 115 Lower Unit

En lavere enhed er den nederste halvdel af en påhængsmotor til en båd. Den nederste enhed omfatter motorens propel, krumtapaksel og drivmekanisme og er ansvarlig for at drive båden gennem vandet. Det er muligt at købe en lavere enhed separat fra resten af ​​en påhængsmotor, som gør det muligt at skifte den nederste enhed uden at skulle udskifte en hel motor. En Johnson 115 er en 115 hestekræfter lavere enhed, der er meget udbredt i mindre både.

Brug den mekaniske skruenøgle til at løsne propellen fra akslen. Fjern propellen og sæt den til side.

Fjern hovedbolten fra finen over propellen på den nederste enhed ved hjælp af den mekaniske skruenøgle. Fjern også de fire bolte på hver side af finen.

Skub den nederste enhed ud af påhængsmotoren ved at trække den lige ned. Det kan være nødvendigt at wiggle den nedre enhed omkring lidt for at adskille den fra motoren.

Se under motoren og find gummi-o-ringene, som forseglede den nederste enhedens krumtapaksel og køre tog. O-ringe vil være placeret på forsiden af ​​de rum, hvor krumtapakslen og kørebanen passer. Fjern de gamle o-ringe ved hjælp af en skruetrækker eller tænger for at smøre dem løs, hvis det er nødvendigt.

Udskift de gamle o-ringe med de nye o-ringe. Skub de nye o-ringe fast på plads med dine hænder.

Smør krumtapakslen og kør toget på den nye nedre enhed med oliekassen. Skub den nye Johnson 115 nedre enhed i udenbordsmotoren. Pas på ikke at slå vevakslen eller køre toget, når du gør det.

Fastgør den nye nederste enhed til motoren ved hjælp af boltene. Brug nye bolte, hvis de gamle er rustede eller korroderede. Fastgør propelleren til akslen og stram den med den mekaniske skruenøgle.

Del:
Kommentarer