Sådan ændres en Callaway Golf Driver Shaft

Sådan ændres en Callaway Golf Driver Shaft

Callaway-drivaksler er lavet af grafit eller titanium, to lette materialer, der gør det lettere for føreren end nogensinde før. Drivere bruges til tee for at starte golfbolden en lang afstand ned ad fairwayen. Re-shafting en chauffør kan gøres hjemme med de rigtige værktøjer, men hvis du er uerfaren med res-possessing klubber, bør du overlade det til profferne.

Trin 1

Brug håndbøjlen til at fjerne bøjlen eller den lille sorte genstand, der ligger, hvor skaftet møder klubbhovedet. Skraber nedad på bøjlen mod klubbens hoved.

Trin 2

Fastgør akslen i akselklemmen for at holde den på plads, mens du fjerner akslen.

Trin 3

Brug din varmepistol til at opvarme klubbens hoved tæt på skaftet. Akselet er fastgjort til førerens hoved med en epoxy lim, der vil bryde ned med tilstrækkelig varme. Titaniumhoveder tager længere tid at varme op end stålhoved.

Trin 4

Brug den lille pry bar til at trykke nedad på halsen af ​​førerens hoved, kaldet hosel. Vrid ikke hovedet af. Hvis hovedet er opvarmet nok, vil det let løsne fra akslen. Når hovedet er ved at falde af, tag det med dine handsker og lad det køle ned i et støvfrit område.

Trin 5

Rengør eventuelt resterende epoxy fra husholdningen med en rengøringsbørste. En ren hosel er nødvendig, inden du vedhæfter en ny aksel.

Trin 6

Scape laget af maling og poly lag fra toppen af ​​den nye aksel ved hjælp af en håndværk kniv. Skær ikke i akselens grafit eller titanium.

Trin 7

Bland din todelt aksel epoxy designet til golfklubber i henhold til anvisningerne på flasken.

Trin 8

Påfør en lille mængde epoxy på ferruen og sæt den nye ferrule på spidsen af ​​skaftet med den lille ende, der foregår først. Sæt grebenden på din aksel på jorden, så klubbens ende er op i luften. Sæt førerens hoved på akslen over hylsteret. Sørg for, at hylsteret er på fuld dybde af hosel.

Trin 9

Fjern klubbhovedet og påfør epoxyen indeni hosel ved hjælp af en popsicle-stick, der er skåret i halv breddevis. Dæk hele spidsen af ​​akslen med epoxy også. Placer hovedet på akslen, så hovedet kommer til hylsteret. Brug et lintfrit håndklæde til at fjerne overskydende epoxy.

Trin 10

Lad epoxy tørre i 24 timer før brug. Efter at det er tørret, kan du barbere hylsteret for at være glat med hosel.

Del:
Kommentarer