Sådan ændres din tredemølle fra KPH til MPH

Sådan ændres din tredemølle fra KPH til MPH

Løbebånd leveret i USA er normalt indstillet til at vise din hastighed i miles per time - men fabriksfejl er mulige. At skifte din tredemølle fra kph til mph er normalt lige så simpelt som at trykke på en knap; Det er at finde den rigtige knap, der er tricket.

Precor og Life Fitness

Sekvensen af ​​knapper til ændring af tredemølleens aflæsning varierer enormt mellem mærker. For eksempel på Precor 9.1 og 9.2s, drejer du løbebåndet, så når du bliver bedt om at indtaste din vægt, holder du både "Speed ​​Up" og "Scan" tasterne for at hente kph / mph prompt. Til trediebenet Life Fitness T3 skal du få adgang til brugermenuen ved at dreje løbebåndet, mens du holder Enter-tasten nede. Brug knapperne Op eller Ned for at få adgang til "Enheder", og tryk derefter på tasten Tidspil, indtil afstandsenheder vises.

Spirit Fitness og NordicTrack

For Spirit Fitness CT800 løbebånd indsæt sikkerhedsnøglen, mens du holder nede Start, Stop og Enter tasterne. Når "Engineering Mode Menu" vises på displayet, skal du slippe tasterne og trykke på Enter-knappen. Brug pil op for at rulle gennem indstillingerne til Funktioner, tryk Enter, og brug pil op for at rulle til "Enheder"; tryk på Enter for at hente mph / kph prompt. På NordicTrack Commercial 1750 indsætter du tasten og vælger Start-menuen på berøringsskærmen. Tryk på "i", og tryk derefter på US / Metric-knappen på skærmen for at få adgang til måleenheden.

Del:
Kommentarer