Sådan ændrer jeg mit Polar F4 batteri

Sådan ændrer jeg mit Polar F4 batteri

Polar laver en serie af populære hjertemonitorure, der kan hjælpe dig med at opnå maksimale niveauer af kardiovaskulær fitness og forhindre dig i overtraining ved at advare dig, når din puls er for høj. Designet til at blive brugt som et ur, det er dimensioneret til mænd, kvinder og i en unisex styling. Mange atleter vælger Polar F4-serien til deres træning. Polar F4 fungerer som modtager til brystbælte transmitter. Du kan selv skifte Polar F4-batteriet med et par simple værktøjer. Du bliver nødt til at vente, indtil du fjerner det gamle batteri for at købe en ny, da Polar anbefaler, at du kun har det serviceret af en agent og ikke oplister batterityperne til de forskellige nummermodeller i F4-serien.

Trin 1

Placer din Polar F4 ur på forsiden nedad på din arbejdsflade. Se nøje på bagsiden af ​​uret og find det lille indsnit i metaldelen af ​​ansigtet; dette er løftepunktet for bagsiden af ​​uret.

Trin 2

Træk bagsiden af ​​uret med forsiden ud ved at sætte spidsknivens spids ind i løftepunktet og løfte ryggen op. Bagsiden af ​​uret trykkes kun på plads og kommer let ud på denne måde.

Trin 3

Grib det lille klip, som strækker sig over overfladen af ​​batteriet med et par pincet. Skub pincetten mod enden, der hænger ned i uret. Træk krogens ende af uret ud af uret og fjern klipset fra batteriet.

Trin 4

Indsæt spidsen af ​​din penkniv mellem batteriet og kanten af ​​urets ansigt (indsæt ikke spidsen mellem kanten af ​​batteriet og urets indvendige dele), og tag batteriet ud af plads.

Trin 5

Match det gamle batteri med en ny i en elektronik butik. Butikken vil være i stand til at læse skrivningen påtrykt batteriet for at sikre, at du får den korrekte batteritype til din hjerteovervågning. F-serien af ​​polar ure indeholder mange forskellige antal modeller, som alle bruger et andet batteri. Match din gamle batteri, og du vil ikke gå galt.

Trin 6

Tryk det nye batteri i uret, og sørg for, at skrivningen på batteriet vender opad.

Trin 7

Tryk fast holdeklipset på plads igen. Håndter kun klipset med pincet, da det er meget tyndt og kan bøjes eller tabes let. Når den er på plads, skal du trykke på bagsiden af ​​uret.

Del:
Kommentarer