Sådan ændrer du et cykeldæk på en Dahon

Sådan ændrer du et cykeldæk på en Dahon

Mens det bidrager til det stigende behov for ren og effektiv transport, har Dahon-cykler lidt ekstra for dem: de foldes op. Dette gør det muligt for ejeren at transportere sin cykel lige overalt hvor han glæder sig. Ændring af dæk på en af ​​disse cykler er lidt mindre radikal. Enhver, der har ændret et cykeldæk før, genkender processen. De nye til at ændre et cykeldæk vil lære en færdighed handy til alle cyklister.

Fjernelse

Trin 1

Skift kæden til den mindste bageste tandhjul, hvis du skifter bagdæk. For hvert hjul skal låseskiven løbe gennem midten af ​​akslen.

Trin 2

Fjern bremsekablet fra støvlen. Dette er den del af kablet, der først kommer ind i bremsekaliper. Afkobling af kablet vil tvinge bremseskoene til at åbne bredt, hvilket giver hjulet nok plads til at blive fjernet fra cyklen. Fjern hjulet nu.

Trin 3

Slip resterende luft fra dækket. Arbejd modsat ventilstammen, indsæt spidsen af ​​en dækhåndtag under dækkens perle. Fastgør den modsatte, hakkede ende af håndtaget til en parallelt tal. Gør det samme med et andet dækhåndtag, der arbejder et par inches til højre eller venstre for den første håndtag.

Trin 4

Indsæt en tredje arm under dækkens perle. Sæt ikke den hakkede ende fast. I stedet skal du dreje armen rundt om dækket og frigøre perlen fra fælgen.

Trin 5

Fjern det indre rør. Træk det forsigtigt ud af dækket, indtil du kommer til ventilstammen. Fjern ventilstammen af ​​det indre rør sidst.

Trin 6

Frigør den anden perle fra fælgen. Dette vil være meget nemmere end den første perle og kræver ingen specielle værktøjer.

Installation

Trin 1

Monter perlen på den ene side af det nye dæk på fælgen. Sørg for, at dæketiketten er placeret på højre side af din cykel. Mærkningsoplysningerne skal ligeledes justeres med ventilspindelhullet på fælgen.

Trin 2

Del opblæs dit indre rør for at give det en lille form. Sæt rørventilstammen ind i ventilspindelhullet på fælgen. Arbejd røret forsigtigt ind i dækket. Sørg for, at der ikke er noget rør fanget mellem fælgen og dækkens perle. Dette vil næsten helt sikkert forårsage en flad!

Trin 3

Hold dækket i skødet eller på en arbejdsflade, og tryk på den anden perle i fælgen ved hjælp af tommelfingrene. Brug dine hænder til at rulle den sidste sektion på plads. Undgå at bruge dine dækhåndtag, hvis det er muligt, da de kan punktere dit indre rør under denne procedure.

Trin 4

Sæt dækket tilbage på cyklen. Stram spidsen og sæt bremsekablet på igen på bremsearmen. Dæk dækket op til det anbefalede tryk.

Del:
Kommentarer