SĂĄdan Naturligt Rid Numbness I Fingrene

SĂĄdan Naturligt Rid Numbness I Fingrene

Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvorfor folk har følelsesløshed i fingrene. Nogle almindelige årsager er karpaltunnelsyndrom eller albueforhold. Når folk lider af følelsesløshed i fingrene, oplever de en følelse af pins og nåle eller en brændende fornemmelse i fingrene. Det er klogt at konsultere din læge, hvis du oplever finger følelsesløshed, fordi hun kan hjælpe dig med at diagnosticere, hvad der forårsager din tilstand og bestemme en behandlingsplan. I mellemtiden er der nogle naturlige retsmidler for følelsesløshed i fingrene.

Is din hånd og håndled. Sæt lidt is i et håndklæde eller brug en pose frosne ærter. Brug denne komprimering i 20 minutter flere gange om dagen. Dette kan øge blodcirkulationen til dine fingre, hvilket hjælper med at reducere følelsesløshed.

Sug dine fingre. Bland koldt vand med havsalt, og blød dem i 20 minutter. Dette kan også hjælpe din blodcirkulation.

Kontroller din kost. Nogle fødevarer kan forværre følelsesløshed. Du bør undgå hvede, citrusfrugter, kartofler, mælk og tomater. Fødevarer indeholdende kalium, som bananer og avocadoer, er gode for tilstanden.

Prøv visse urter. Timian, rosmarin og salvie hjælper musklerne med at slappe af og kan forbedre omsætningen. En suppe lavet af cayenne, hvidløg og ingefær, taget to gange om dagen, kan hjælpe. Ginkgo biloba hjælper også med omsætning.

Massage dine fingre og hænder. Dette fremmer blodcirkulationen.

Gør hånd og finger øvelser. Med dine arme udstrakte, drej dine håndled 10 gange, og derefter mod uret 10 gange. Hold fingrene og tommelfingeren op og bøj dem eller bøj dem 10 gange. Bøj dine hænder op og ned i håndleddet 10 gange. Bøj dine fingre tilbage ved at bruge din venstre hånd; forsigtigt stræk fingrene på din højre hånd, først en ad gangen og så alle med det samme. Skift hånd og gentag. Du kan også prøve at klemme en lille gummibold.

Stop med at ryge. Rygning nedsætter din blodcirkulation. Du kan opleve en forbedring af din følelsesløshed, når du er færdig.

Få nok søvn. At blive rustet vil gøre dig sundere generelt, hvilket hjælper med blodcirkulationen.

Bliv ude af kulden. Ekstremt koldt vejr forværrer følelsesløshed i fingrene.

Advarsler

Hvis du har svimmelhed eller åndenød sammen med følelsesløshed, kan dette være tegn på en mere alvorlig medicinsk tilstand. Kontakt straks lægen.

Del:
Kommentarer